Nyansatt i FLOW Trøndelag VVS

 
Nyansatt i FLOW Trøndelag VVSBildet: Monica Loe
Monica Loe startet 2. mai i stillingen som Leder for Salg, Kundeopplevelser og HR i FLOW Trøndelag VVS AS.

- FLOW Trøndelag VVS har hatt en sterk vekst, og har blitt et av Trøndelags største rørlegger selskap. For å fortsatt sikre den fine utviklingen og veksten de kommende årene, styrker vi laget, sier daglig leder Greif Sæther i en pressemelding.

Monica Loe kommer fra stillingen som prosjektleder og rådgiver fra Brilliant AS og startet i stillingen hos FLOW Trøndelag VVS 2. mai. Hun er utdannet siviløkonom med spesialisering innen strategi, organisasjon og ledelse fra NTNU Handelshøyskolen i Trondheim. Monica har bred erfaring både fra kundearbeid, prosjektledelse og personalledelse fra tidligere arbeidsforhold.

- I mitt første møte med FLOW Trøndelag VVS var det deres kjerneverdier kompetanse, kvalitet, innovasjon og gjennomføring som appellerte til meg. Deres fokus på at menneskene i organisasjonen er nøkkelen til å lykkes, også ute hos kunder og deres ønsket om å begeistre – med kvalitet i alle ledd - både internt og eksternt var noen av grunnene til at jeg takket ja til stillingen. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og fortsette denne reisen sammen med resten av de dyktige folka her i FLOW Trøndelag VVS, sier Monica.

- Som leder for salg og kundeopplevelser skal hun ha overordnet ansvar for å sikre at FLOW Trøndelag VVS fortsatt leverer gode opplevelser i alle våre engasjement og leveranser, både internt og eksternt, sier Greif Sæther.

- Vi i FLOW Trøndelag VVS er opptatt av at den gode kundeopplevelsen starter med internt engasjement og profesjonalitet og derfor er også HR-funksjonen tillagt Monica sin stilling. Hennes prioriterte områder vil derfor være å lede FLOW Trøndelag VVS sin strategi både for medarbeider- og kundeopplevelser, avslutter Sæther

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår