VB Gruppen inngår nasjonal drift- og vedlikeholdsavtale med ISS Facility Services

 
VB Gruppen inngår nasjonal drift- og vedlikeholdsavtale med ISS Facility ServicesBildet: Kristoffer Adde, KAM i VB Gruppen (t.v.) og Per Pfister, ansvarlig for underleverandører og tekniske innkjøp i ISS Facility Services
VB Gruppen har tegnet en nasjonal avtale om å levere rørleggertjenester på drift og vedlikehold med ISS Facility Services.

Avtalen er en parallell rammeavtale hvor ISS har tegnet avtale med flere lokale aktører, mens VB Gruppen er valgt som eneste nasjonale samarbeidspartner.

Fokus på facility management

Når VB Gruppen nå blir et rørleggerkonsern er nasjonale avtaler i Proff- og Eiendomsmarkedet et viktig satsningsområde.

– Vi er veldig godt fornøyde med at ISS har valgt oss som nasjonal samarbeidspartner. ISS er en stor nasjonal aktør, som speiler oss godt geografisk, i tillegg til at fokuset deres på facility management passer satsningen vår mot det nasjonale eiendomsmarkedet veldig godt, sier Morten Erichsen, Leder Proffmarked i VB Gruppen.

Kvalitet og lokal tilgjengelighet

For ISS var det viktig å velge en nasjonal aktør som dekker selskapets geografiske behov.

– VB Gruppen er en av få landsdekkende leverandører, og for oss er det viktig å ha en samarbeidspartner som kan hjelpe oss i hele Norge. VB er dessuten en aktør som er godt kjent i bransjen, og som leverer godt på både kvalitet og lokal tilgjengelighet, forteller Per Pfister, ansvarlig for underleverandører og tekniske innkjøp i ISS Facility Services.

VB Gruppen og ISS har allerede begynt å planlegge samarbeidet, og ved hjelp av gode prosesser ønsker VB å styrke det regionale og lokale samarbeidet.

– Vi har som mål å profesjonalisere, standardisere og effektivisere drift av næringsbygg for regionale og nasjonale aktører. Ved hjelp av gode systemer, kan vi ivareta detaljert brukerinformasjon slik at den lokale kjentmann kan sette seg inn i systemet og drifte byggene godt over tid, forklarer Erichsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår