Exvent ansetter ny salgsingeniør

 
Exvent ansetter ny salgsingeniørBildet: Richard Waren er ny salgsingeniør i Exvent AS
Exvent har hatt en kraftig vekst de siste årene, og har derfor i lengre tid hatt behov for å øke bemanningen. Richard Waren er nå ansatt som ny salgsingeniør.

- Behovet har virkelig vært stort, men vi ønsket ikke å forhaste oss. Prosessen har derfor tatt noe tid. Dette for å sikre oss rett person, noe vi mener vi nå har gjort, sier salgssjef Gard Skjelstad

- Richard har i mange år jobbet med ventilasjonsprodukter og vil bli en god og etterlengtet ressurs for oss, fortsetter Skjelstad. Han kommer fra et litt annet marked enn det vi operer i, men han har både kompetanse og personlighet som passer godt for oss, sier Skjelstad.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer, og å bli bedre kjent med både firmaet, produktene og markedet. Det er alltid spennende gå over til noe nytt, men jeg føler meg sikker på at jeg raskt vil komme godt inn i det. Jeg gleder meg til å komme ut til kunder for å presentere Exvent, sier Richard Waren.

Om Exvent AS:

Exvent AS har i år 20 års jubileum Det startet som Noram Produkter AS i 2003. I 2015 ble det kjøpt opp av produsenten av aggregatene Enervent Oy. I 2018 kjøpte konsernet Zehnder Group begge firmaene. Zehnder er et børsnotert sveitsisk firma som opererer hovedsakelig innen radiator og ventilasjonsmarkedet og er representert i over 20 land. Omsetningen i 2022 var på over 8 mrd og 55% av dette var innen ventilasjon.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår