Fujitsu General Japan satser i Norge med sterk miljøprofil

 
Fujitsu General Japan satser i Norge med sterk miljøprofilIllustrasjonsbilde
Fujitsu General Japan har kjøpt 67% av Kløver Vest Holdings AS (KVH), morselskapet til FJ Klima Norge AS (FJ) og ACsenteret AS (ACS), en av sine europeiske distributører.

- Dette er svært positive nyheter for KVH og dets ansatte, kunder og partnere. EU har identifisert økt bruk av varmepumper som et nøkkel tiltak for å redusere energiforbruket og nå sine ambisiøse klimamål. Varmepumpeteknologi bidrar til en mer energieffektiv oppvarming av bygninger, og hjelper med å redusere klimagassutslipp. Fujitsu General, med sin sterke miljøprofil, arbeider for å tilby bærekraftige og energieffektive løsninger i tråd med EUs anbefalinger, skriver FJ Klima i en pressemelding.

Komplette løsninger

- Gjennom denne transaksjonen, som innebærer et enda tettere samarbeid med KVH gruppen, tar Fujitsu General sikte på å være en pådriver for grønn teknologi og bidra til en bærekraftig fremtid. Europa står allerede for omtrent 25% av Fujitsus salg av klimaanlegg. Gjennom datterselskapene FJ og ACS tilbyr KVH konsernet komplette løsninger til sine partnere og kunder på det norske markedet, heter det i pressemeldingen.

Kløver Vest Holdings AS, basert i Norge, har i overkant av 100 ansatte. Dets datterselskaper inkluderer FJ Klima Norge AS, ACsenteret AS og ACsenteret Trondheim AS, som er involvert i salg, installasjon og vedlikehold av varmepumper-utstyr, samt engrossalg til installatører, partnere og forhandlere.

Hva betyr dette for partnere og kunder av FJ Klima Norge AS?

Ledelsen, selskapets strategi og daglig drift forblir uendret. Eksisterende ledelse sitter igjen som eiere av 33% av selskapet og har gjennom avtalen fortsatt betydelig innflytelse på videre utvikling og strategisk retning.

● Med Fujitsu General hovedeiere vil FJ Klima Norge få en enda sterkere langsiktig plattform å bygge videre på og enda større synlighet i det norske markedet.

● FJ Klima vil fremover få spennende muligheter til å påvirke utviklingen av innovative produkter og tjenester sammen med våre partnere og kunder, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår