Intec Pumper AS styrker salgsstaben

 
Intec Pumper AS styrker salgsstabenBildet: Alexander Skovly er allerede på plass. Foto: Intec Pumper AS
Intec Pumper AS har ansatt Alexander Skovly som ny senioringeniør i salgsteamet på Vinterbro.

Alexander har over 20 års erfaring fra pumpebransjen og er utdannet maskiningeniør. Gjennom to tiår har han holdt i større prosjekter og drevet med salg og prosjektering av utallige pumpeløsninger, med Østlandet som nedslagsfelt. Han har blant annet, i samarbeid med Veidekke, prosjektert og levert hyttepumpestasjonene og hovedstasjonen til Lyserenprosjektet, som omfatter over 790 hytter i Indre Østfold kommune.

– Jeg har alltid trivdes godt med det jeg holder på med, men jeg har savnet kolleger og sparringspartnere som har samme faglige kompetanse. Her hos Intec Pumper er vi flere som vil oppnå det samme og kan gi hverandre innspill som gjør oss enda bedre på sikt. Det er en stor fordel at produksjonen er på samme lokasjon, da det er enklere å utforme ideer og løsninger på en bedre måte. Linjene er korte og kompetansen er spisset, sier Alexander.

Alexander begynte som senioringeniør i Intec Pumper like før påske, og han skal jobbe med salg og prosjektering mot VA-markedet.

– Jeg har møtt Intec Pumper i flere konkurranser tidligere, og jeg har alltid hatt stor respekt for de som jobber her og hva de har fått til. Nå gleder jeg meg til å spille på samme lag, avslutter han.

 

 

Alexander Skovly

Alder: 50 år
Bosted: Fredrikstad
Stillingstittel: Senioringeniør
Ansatt siden: April 2023
Erfaring: Salg og prosjektering i pumpebransjen
Fritid: Båtliv, hjem og familie

 
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår