ÅF implementerer IFS Applications 10

 
ÅF implementerer IFS Applications 10Illustrasjonsbilde: Getty Images
Forretningssystemleverandøren IFS, kunngjør at ÅF, et internasjonalt engineering- og designselskap innen energi, industri og infrastruktur, har valgt å ta i bruk IFS Applications™ 10.

- Dette er en IT-plattform som støtter og harmoniserer forretningskritiske prosesser, på tvers av alle enheter, regioner og land. Løsningen leverer også robuste funksjoner som styrker alle typer prosjekter fra små materialebaserte prosjekter, til store og komplekse satsninger, heter det i en pressemelding fr IFS.

- Vi var ute etter en moderne brukervennlig løsning som støttet vårt tjenestetilbud på tvers av den globale organisasjonen. Vi ønsket også en partner, med sterk lokal tilstedeværelse i Skandinavia og en leverandør som kunne styrke vår nåværende forretningsvirksomhet i tillegg til de fremtidige, sier Magnus Berger, leder for Performance Management Office i ÅF.

- ÅF er en av Sveriges største og mest respekterte merkevarer og vi er veldig stolte over at de har valgt oss til å støtte deres fremtidige vekst og verdiskapning. Denne avtalen er strategisk viktig og beviser fordelene med våre løsninger, og vår ledelse i prosjektbaserte industrier. Vi ser frem til å jobbe med ÅF og støtte deres ansatte med forbedret produktivitet i hele organisasjonen, sier Elni Kullmer, Head of IFS Scandinavia.

IFS Applications vil først rulles ut i Sverige, deretter i Norge, Danmark, Finland, Sveits og Tsjekkia senere i nåværende kvartal. IFS-løsningen vil inkludere støtte for prosjektstyring, anskaffelser, finans, salg og service, og vil kjøres via IFS Managed Cloud.

Les mer om IFS Applications 10: https://www.ifsworld.com/corp/solutions/ifs-applications
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår