AXOR Suite - servanter og badekar for individualister

 
AXOR Suite - servanter og badekar for individualister
PRODUKTNYHET: AXOR Suite servanter og badekar, skapt av den verdenskjente designeren Philippe Starck, tilfører baderomsinteriøret et både harmonisk og personlig preg

AXOR Suite servanter og badekar, skapt av den verdenskjente designeren Philippe Starck, tilfører baderomsinteriøret et både harmonisk og personlig preg med et elegant design og spesielt utformede elementer.

Hvert produkt er utført i et robust, holdbart SolidSurface-materiale med flytende konturer, presise kurver og en myk innside som gir et rent, moderne utseende med universell appell. Samtidig gir de skreddersydde elementene, slik som en badehylle eller en innfatning rundt servantens sider, mulighet til å uttrykke brukerens individualitet. AXOR Suite produktene er klare for salg.

AXOR Suite servant med AXOR MyEdition armatur

Bildet: AXOR Suite servant innkapslet i polert rødt gull i kombinasjon med AXOR MyEdition armatur i samme overflate.

Myk og glatt innside

Enten de er kvadratiske, rektangulære eller runde er AXOR Suite servanter tidløse, universelle og elegante objekter som kjennetegnes av presise kurver og en myk og glatt innside. De er innkapslet i matt sort, krom eller en av de polerte eller børstede AXOR FinishPlus-overflatene for et luksuriøst og personlig preg på baderommet.

- Nøkkelbegrepene for fremtiden og bærekraft er lang levetid, overføring og arv. Den nye AXOR Suite-servanten kombinerer metall med SolidSurface – et høyteknologisk materiale – og står dermed for uforgjengelighet og eleganse. Den er designet for evigheten, forteller designer Philippe Starck.

AXOR Suite servantene finnes i allsidige runde eller firkantede varianter som kan monteres på alle servantskap og overflater som passer til bordmontert servant. De runde servantene finnes i to størrelser med en diameter på 300 mm eller 400 mm. De firkantede servantene finnes i størrelser 285 x 285 mm, 400 x 400 mm og 600 x 400 mm.

Holdbare materialer

Størrelsen alene gjør badekaret dominerende på de fleste baderom. Med det elegante AXOR Suite karet har Philippe Starck ikke bare lagt vekt på tidløs, universell design, men også på holdbare materialer. Bruken av SolidSurface, en motstandsdyktig, smussavvisende overflate av naturlige materialer og ren akrylharpiks oppfyller Starcks lovnad: ”Designet for evigheten”. SolidSurface er ikke-porøs og enkel å rengjøre, og er ideell for miljøer som krever høye hygienestandarder.

Det store badekaret – 1900 x 830 mm – er utformet med rette sider og avrundede ender, og på den luksuriøse hyllen er det plass til det du vil ha innen rekkevidde under badet, enten det er bøker eller kroppspleie. De mange ulike overflatealternativene gjør det mulig å matche hyllen med de andre AXOR-produktene på badet, slik at det skapes et konsistent formspråk.

AXOR Suite badekar med hylle

Bildet: Det store AXOR Suite badekaret fås med en hylle i en lang rekke overflatemuligheter.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår