Geberit WC-system med 40 prosent raskere installasjon

 
Geberit WC-system med 40 prosent raskere installasjonBildet: Geberit lanserer WC-system med innebygd sisterne og Geberit Acanto TurboFlush WC
Geberit introduserer sitt nye WC-system bestående av vegghengt toalett og innebygd sisterne.

Det er designet for enkel installasjon og holdbarhet, og passer for alle slags baderomsstiler.

I flere tiår har Geberit utviklet innovative løsninger og optimert den hydrauliske ytelsen fra sisternen til toalettet og inn i utløpsrøret. Nå lanserer de nye Geberit WC-system med Duofix innebygd sisterne og Geberit Acanto TurboFlush.

– Den beste ytelsen oppnår man når elementene jobber sammen. Geberit WC-system er optimalt koordinert. Det gagner både installatøren og sluttbrukeren. Systemet har også fantastisk skylleytelse og er lett å rengjøre, sier markedsføringssjef i Geberit Norge, Katharina Sølvberg i en pressemelding.

40 prosent raskere installasjon

Geberit Acanto TurboFlush toalett er utstyrt med installasjonsteknologien Easy Fast Fixing 3 (EFF3), en løsning som gjør at installatører kan fullføre installasjoner opptil 40 prosent raskere. Girmutterne inne i EFF3 muliggjør installasjon med én hånd mens den andre hånden bare brukes til støtte. Setet på det nye Acanto-toalettet monteres på et blunk, da det justeres og festes ovenfra.

Opp til ti ganger bedre skylleytelse

Acanto-toalettet, som er en del av Geberit WC-system, har den nye, innovative TurboFlush skylleteknologien med spiralstrømning. I kombinasjon med Geberit innebygd sisterne er skylleresultatet ti ganger bedre enn standardkravet i individuelle standardtestprosedyrer. Det er mulig på grunn av optimalisert, kraftig og nøyaktig kontrollert styring av vannstrømmen.

Reservedeler er tilgjengelige i 50 år

- Geberit WC system er designet for å brukes i flere tiår og kan vedlikeholdes uten problemer. Reservedeler for alle utskiftbare mekaniske deler av den innebygde sisternen er tilgjengelig i 50 år og Geberit WC-system kan alltid oppgraderes til den aller nyeste tekniske standarden, sier Sølvberg.

Enkelt design, enkel rengjøring

Den lukkede formen til Acanto-toalettet er slående. Det har et tidløst utseende og passer inn i de fleste baderomsstiler. Det utvendige designet så vel som den indre skålen gir smuss ingen steder å gjemme seg. Setet er avtagbart, som gjør rengjøring enda enklere.

– Vi tilbyr også valgfritt KeraTect på Acanto TurboFlush WC, som sikrer at keramikken er beskyttet i mange år fremover. KeraTect lager en praktisk talt ikke-porøs og ekstremt glatt overflate som gjør at toalettet også blir veldig lett å rengjøre, sier Sølvberg.

Når det gjelder valg av design på matchende betjeningsplate har man full frihet. Sigma innebygd sisterne kan kombineres med alle Sigma betjeningsplater. Geberit tilbyr stor variasjon innen design, materialer og farger for alle typer baderom.

Geberit WC-systemet med innebygd sisterne og Geberit Acanto TurboFlush WC vil være tilgjengelig fra 1. april 2024.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår