Vedum lanserer Flow i brunbeiset eik

 
Vedum lanserer Flow i brunbeiset eikBildet: Flow i brun eik fra Vedum – et baderomsmiljø med varme naturtoner og eksklusivt uttrykk
PRODUKTNYHET: Varme naturtoner med et gedigent uttrykk og en eksklusiv følelse – det er stikkordene når svenske Vedum Kök & Bad lanserer årets andre baderomsmiljø.

Den populære baderomsserien Flow i brunbeiset eik gir en varm og innbydende følelse. Det halvt innfelte speilskapet med både over- og underbelysning gir god oppbevaringsplass og et plassbygd inntrykk.

For deg som drømmer om et tidløst baderom med en eksklusiv følelse, er Vedums nye baderomsmiljø i brunbeiset eik alt du kan drømme om og mer til. Miljøet består av den populære Flow-serien, som er lett å elske med sitt genuine og enkle formspråk. Den mørke eiken tilfører varme og karakter til det sparsommelige og skandinaviske uttrykket.

Barnslig glad i speilskapet

– Vårt nye baderomsmiljø er luftig, rolig og harmonisk. Flow får nytt liv av den brunbeisede eiken og gir hele miljøet et eksklusivt preg. Jeg er barnslig glad i den fine speilskapsløsningen. Det innfelte speilskapet gir mye oppbevaringsplass og skaper en plassbygd følelse med det lille ekstra. At det også finnes både over- og underbelysning gjør at man kan jobbe med både stemningsfull og praktisk belysning på en smart måte, sier Jenny Andersson, designsjef hos Vedum Kök & Bad.

Flow tilbys nå også i den nye 1500 millimeters bredden, der du kan velge mellom høyre- og venstrehendt vask. Dette skaper et sjenerøst oppbevaringsområde for produkter, såpe eller en kopp morgenkaffe for de som er på farten. Den nye Mejram-skuffedeleren i foliert hvitpigmentert eik forsterker det elegante uttrykket på badet og bidrar til å holde orden.

Mørke tresorter - en tidløs trend

Vedum Kök och Bad, som har skapt bærekraftig og funksjonell design i over hundre år, har spesialisert seg på tidløse miljøer. Den brunbeisede eiken er et eksempel på dette. Materialet passer til ulike rom og stilarter og føles moderne og tidløst på samme tid. Enten det mørke treverket pryder store møbler eller små detaljer, gir det en varm og innbydende følelse i hjemmet.

– Den brunbeisede eiken passer spesielt godt til de som liker skandinavisk interiør. Vi ser at stadig flere ønsker å ta inn mørke naturmaterialer i hjemmene sine. Det synes jeg er flott, for det gir en unik og elegant karakter. Hvis du lar treet stå i sentrum, trenger du ikke så mye mer for å skape en fantastisk atmosfære, sier Jenny Andersson.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår