Anders Ettre blir ny norgessjef for Currentum

 
Anders Ettre blir ny norgessjef for CurrentumBildet: Anders Ettre, daglig leder for Randem & Hübert AS, blir ny regionansvarlig for Currentum i Norge.
Installasjonsgruppen Currentum tar ytterligere steg i norgesekspansjonen gjennom ansettelsen av Anders Ettre som regionansvarlig.

Ettre, som også er daglig leder for Currentum-selskapet Randem & Hübert AS, tiltrer 1. mai.

Installasjonsgruppen Currentum entret det norske markedet i august 2023, og har i dag to norske firmaer i gruppen: Askim & Mysen Rør AS og Randem & Hübert AS. Nå tar Currentum
neste steg i utvidelsen gjennom internrekrutteringen av Anders Ettre, som – i tillegg til rollen som daglig leder for ventilasjonsfirmaet Randem & Hübert – blir regionansvarlig i Norge.

– Jeg gleder meg til å videreutvikle Currentum i Norge. Currentum har vokst raskt, og det er et stort potensiale i Norge. Jeg ser fram til reisen vi har foran oss, sier Anders Ettre.

Anders Ettre startet hos Randem & Hübert i 1991, og har deltatt i utviklingen av Norges eldste ventilasjonsfirma siden den gang.

– Jeg kjenner Anders som en svært driftig entreprenør, med godt omdømme i Norge. Jeg er overbevist om at han vil ta Currentum framover i Norge i raskt tempo, sier Klas Larsson, konsernsjef for Currentum, og fortsetter:

– Dette innebærer et nytt steg i vårt arbeid med å etablere oss i Norge, og vi forventer at Anders skal sette Currentum på kartet i den norske installasjonsbransjen.

Om Currentum

Currentum er en markedsledende installasjonsgruppe innen VVS, sprinkler, ventilasjon, energi og automasjon, el og sikkerhet. I gruppen inngår over 50 firmaer i Sverige, Norge og Finland. Gruppen eies i fellesskap av gründerne i firmaene og Axcel. Til sammen består Currentum av cirka 2000 ansatte, og har en omsetning på 5,8 milliarder SEK. Les mer på currentum.no.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår