Er du klar for mer wow på badet?

 
Er du klar for mer wow på badet?Bildet: Den nye riflede fronten gir Urban serien
PRODUKTNYHET: Med den nye YOU kolleksjonen legger Dansani opp til baderom med det lille ekstra, som inviterer deg til å starte hver dag med et smil.

Det er adskillige lekre nyheter som f.eks. elegante Refined støtteben med praktisk håndkleholder, åpne skapmoduler til å fremheve dine lekre håndklær eller din favorittduft.

Oppdag også de nye integrerte håndtakene i Classic og den trendy Illumi hylle.

Står man ovenfor alle valgmulighetene på en gang kan det fort bli en jungel å finne ut av, derfor har Dansani valgt å lansere YOU i tre unike stilarter; Vintage, Classic og Urban.

De tre stilarter fungerer som inngangsvinkel- et sted å starte. En stilart er nemlig enkel og intuitiv å forstå. Kan du finne deg selv i en av stilartene, fungerer det som holdepunkt når du begynner å eksperimentere med å kombinere de ulike stilartene på tvers for å skape ditt helt eget uttrykk.

Gjør deg klar til å bli inspirert i alle 3 YOU stilretninger.

Nyhet i Classic

Enkelt og stringent - sånn er utseendet på det nye integrerte YOU Classic grep, som er sort som standard. Velger kunden en unik farge til fronten, farger Dansani også grepet.

 
 

Trekk naturen med inn

De finerte frontene med lameller i lys eik passer perfekt sammen med de nye elegante Refined støtteben. Den åpne hyllen i sort sikrer flott 

 
  

Gjør det personlig

Den nye riflede fronten gir Urban serien helt nye muligheter stadig med skarphet i linjene, men med en vri i form av en unik asymmetri.

Wow effekt

ombinasjonen av speil, lys og ekstra elementer som de åpne hyllene gir ekte wow-effekt til baderommet ditt. Gjør det personlig med åpne moduler til et display av dine yndlingsting, og tilføy lys for ekstra effekt.
 
 

Nytt utseende

Illumi hyllen med kant i sort aluminium og mørkt tonede glasshyller passer perfekt til det asymmetriske møbelsettet, hvor Illumi strekker seg utover møbelet. Det er nytt og inspirerende.

 

 

 
 
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår