Erik Stensrud ansatt som ny salgssjef i Pipelife Norge

 
Erik Stensrud ansatt som ny salgssjef i Pipelife NorgeBildet: Erik Stensrud blir Pipelife Norges salgssjef for vann- og miljøteknikk og kabelvern. Foto: Pipelife Norge
Erik Stensrud blir salgssjef for vann- og miljøteknikk og kabelvern i Pipelife Norge AS. Han kommer fra rollen som salgsleder bedrift i Mitsubishi Electric.

Erik Stensrud (53) har bred ledererfaring fra bransjen, både fra en håndverkerbedrift, såvel som fra grossist- og leverandørleddet.

Han har drevet sitt eget rørleggerfirma, som avsluttet med 20 ansatte og 40 millioner i omsetning, før han startet å jobbe med VA-salg hos grossisten Heidenreich. Etter en periode hos en pumpeleverandør, endte han opp som salgsleder bedrift i varmepumpebransjen, nærmere bestemt hos Mitsubishi Electric.

Vil ta selskapet til nye høyder

Salg- og markedsdirektør i Pipelife Norge, Jørn Fragge, er trygg på at selskapet har funnet rett person for å lede selskapets økte satsing på sine fremtidsrettede produkter og løsninger innenfor vann- og miljøteknikk, samt kabelvernsegmentet.

- Med Erik sin faglige bakgrunn og erfaring fra ulike deler av verdikjeden, kombinert med hans lidenskap for salg og ledelse, er jeg overbevist om at han raskt vil ta selskapet til nye høyder, sier Jørn som samtidig informerer om at Erik Stensrud vil lede et team på omlag 15 ansatte.

Starter i august

Erik Stensrud vil gå inn i rollen som salgssjef i Pipelife Norge i august 2024.

- Jeg har et særdeles godt inntrykk av Pipelife som en seriøs og stor markedsleder. Og det at produksjonen skjer her i Norge, er jo utrolig bra. Så det å ta på meg skjorta med Pipelife på brystet, det gleder jeg meg virkelig til, sier Erik Stensrud.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår