Lanserer iBox universal 2

 
Lanserer iBox universal 2Bildet: iBox universal var den første universelle innbyggingsdelen for alle standard- og termostatløsninger fra merkene AXOR og hansgrohe. Den nye generasjonen av innbyggingsdelen kombinerer de velkjente fordelene med mer komfort, sikkerhet og fleksibilitet.
PRODUKTNYHET: hansgrohe iBox universal var en revolusjon for innebygd installasjon da den ble lansert for 23 år siden. Nå presenteres den nye generasjonen av innbyggingsdelen - iBox universal 2.

Samtidig lanserer hansgrohe to nye serier med dusjstyringer som passer til iBox universal 2, hvor delene utenfor veggen også har fått både en visuell og funksjonell oppgradering. Alle produktene er godkjent og klare for salg nå.

Enkel montering med store fordeler

Sammenlignet med den originale iBox universal sparer den nye iBox universal 2 tid og krefter under montering. Dette skyldes blant annet at funksjonsblokken og adapteren er forhåndsmontert på bærerosetten. Dette betyr at det ikke er nødvendig å korte ned skruene, og adapteren må ikke lenger måles, forkortes og kalibreres. Dermed må det også brukes mindre verktøy.

Takket være skyvehylsen passer iBox universal 2 inn i veggen uten avkorting, uavhengig av dybden den er installert på. En forhåndsmontert tetningsmembran er festet til skyvehylsen og garanterer en vanntett installasjon. Med den nye monteringsringen kan den innebygde delen monteres i, på eller foran veggen uten problemer. De mange installasjonsmulighetene viser virkelig fleksibiliteten til iBox universal 2: Innbyggingsdelen passer til veggtykkelser mellom 80 og 108 mm. Selv for grunne installasjonsdybder finnes det en løsning med passende forlengerrosett, på samme måte som en forlenger kan kompensere dersom iBox universal 2 er montert for dypt.

 

Innbyggingsdelen er laget av ekspandert polypropylen (EPP-skum) og er derfor god til å absorbere lyd og varme. Takket være det integrerte vaterpasset og de små tegningene som viser monteringstrinnene, er den første grovjusteringen av iBox universal lett som en lek. Beskyttelseshetten forhindrer støv og skader på innbyggingsdelen under transport og installasjon. Kappesettets funksjonsblokk er laget av metall og gir derfor god stabilitet. Samtidig kan den monteres raskt, sikkert og uten å måtte sage plastskruene.

Med fire Rp1/2 koblingsgjenger kan alle hansgrohe hånd- og takdusjer monteres på iBox universal 2, uavhengig av strømningshastighet. Vannbesparende dusjer kan også brukes uten tap av komfort. iBox 2 universal finnes både i versjon uten og en med forhåndsmonterte lekkasjesikringer.

hansgrohe anbefaler å montere iBox universal 2 i ett vanntett skap, BOX 300 fra Joramark art.nr. 30011.

Fred og ro på baderommet

Stillegående produkter bidrar til å gjøre badet om til et velværerom. Den støyavkoblede monteringen av alle vannførende deler på iBox universal 2 reduserer lyden av vannet som strømmer bak veggen. I kombinasjon med de nye kappesettene for dusj og badekar er iBox universal 2 i lydklasse 1. Innbyggingsdelen gir samtidig stor designfrihet, da den kan kombineres med alle hansgrohe kappesett. For kappesett fra tidligere produktlinjer kreves kun en adapterplate.

Nye innbyggingsarmaturer

Sammen med den oppgraderte iBox universal presenterer hansgrohe også to nye krandesign for dusjer og badekar. ShowerSelect Comfort-termostaten er en visuell og teknisk oppgradering av den velkjente ShowerSelect dusjstyringen. De store Select-knappene som er enkle å rengjøre er laget av metall og har dermed lang levetid. hansgrohe ShowerSelect Comfort er tilgjengelig i tre geometriske former (runde, firkantede og med avrundede hjørner) og fem FinishPlus-overflater, inkludert matt sort og børstet bronse. Det elegante designet ser nesten ut til å flyte foran veggen, og vannet brukes bevisst med den integrerte strømningskontrollen med stoppfunksjon.

Innvendig i veggen: iBox universal 2. Utvendig på veggen: Plassbesparende dusjstyring. Her: hansgrohe ShowerSelect Comfort i matt sort.

hansgrohe DuoTurn innbyggingsarmaturene imponerer med et slankt designspråk. Høyden på rosetten på kun 7 mm og det slanke temperaturgrepet i en høyde på kun 40 mm gir stor bevegelsesfrihet og høy komfort under dusjen. Betjeningen av armaturene er spesielt intuitiv: bare vri på de to grepene. Med det nedre grepet justeres vanntemperaturen, og med det øvre grepet velges ønsket dusj og vannmengde i én bevegelse. hansgrohe DuoTurn er også tilgjengelig i FinishPlus overflater (matt sort, matt hvit og børstet bronse) samt runde, firkantede eller med avrundede hjørner.

Tidligere armaturserier kan monteres på den nye iBox universal 2 med den praktiske adapteren. Innbyggingsdelen kan brukes både på det private baderommet, i offentlige områder og i prosjekter, da den oppfyller vanlige standarder verden over og kan kombineres med ulike installasjonssystemer, koblingstyper og armaturer. Med velkjent hansgrohe-kvalitet er den pålitelig og har lang levetid.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår