Vedum med skandinavisk enkelhet i jordfarger

 
Vedum med skandinavisk enkelhet i jordfargerBildet: Årets baderomsnyheter er her! Svenske Vedum fortsetter sin kjærlighetserklæring til naturen med et baderomsmiljø i naturmaterialer og jordfarger.
PRODUKTNYHET: Varmt, vennlig og innbydende - det er stikkordene for Vedums baderomsnyheter i 2024. Den første baderomsnyheten er Anno i den nye jordnære rødfargen, som får selskap av den klassiske Edit-døren.

Den første baderomsnyheten er Anno i den nye jordnære rødfargen, som får selskap av den klassiske Edit-døren. Sammen med taktile trematerialer og gjennomtenkt design skaper det et harmonisk baderom med skandinavisk preg og masse smart oppbevaring.

Årets baderomsnyheter er her! Svenske Vedum fortsetter sin kjærlighetserklæring til naturen med et baderomsmiljø i naturmaterialer og jordfarger. Serien Anno, designet av Jesper Ståhl, møter rammedøren Edit i jordrødt for et enda mer klassisk uttrykk. Sammen med nøye utvalgte materialer, en livlig himmelblå aksentfarge og rike rutete fliser skapes skandinavisk magi.

- Anno har funnet veien til baderommet med gjennomtenkte detaljer i både innredning og oppbevaring. I vår nye jordrøde farge er Anno virkelig i sitt rette element på dette badet med hvitpigmenterte furuvegger og rutete gulv. Møblenes myke former reflekteres i det runde speilet med et fint dekorativt lys, og det vakre lyset gir en følelse av ro, sier Jenny Andersson, design manager hos Vedum Kök & Bad.

 

Den nye jordnære rødfargen er en kjærlighetserklæring til landsbygda, minner om den svenske låven og er et fint supplement til Vedums øvrige fargekart. Fargen pryder nå Anno-serien, som er designet for å gi best mulig møbelfølelse og kan brukes i hele hjemmet.

- Da vi utviklet Anno sammen med Jesper Ståhl, fokuserte vi på vårt felles ønske om å skape innbydende og tidløse baderom med en sterk møbelfølelse. Designprosessen tok utgangspunkt i skapene, noe som kommer til uttrykk i de avrundede hjørnene og proporsjonene på bena og benkeplaten, sier Jenny Andersson.

Et bad for alle behov

I år kommer Anno i en ny bredde på 1100 mm sammen med den nye topplaten Wyndigo i beige komposittstein, et slitesterkt materiale som med sin tette overflatestruktur minner mye om granitt. Skuffesystemet Scala med utvidet skuffedybde og Mejram-skuffinnredningen i foliert hvitpigmentert, eik gjør baderommet til en svært smart oppbevaringsplass.

I det nye baderomsmiljøet finner du også Mjörn-speilet med en diameter på 1100 mm, en favoritt med dekorativ belysning som passer perfekt til både morgen- og kveldsrutiner. Vi har også oppdatert sortimentet med nye håndtak, og nytt av året er Akleja-håndtaket i samme jordrøde farge som Edit-døren.

I løpet av våren vil Vedum lansere flere nye produkter som til sammen skaper et hjem i harmoni, der innredningene henger sammen uansett om det er kjøkken, bad eller vaskerom. Alt for at hjemmet skal bli elsket og få hjertet til å banke like varmt i dag som i morgen, det er å leve med omtanke.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår