Malthe Winje Teknologidag 2023

 
Malthe Winje Teknologidag 2023
Malthe Winje inviterer bransjen til sin egen Teknologidag 2023, den 28. november på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo.

Teknologiselskapet Malthe Winje har en sentral posisjon innen infrastruktursegmentet. Dette segmentet omfatter vann- og avløpbransjen, byggautomasjon, energiproduksjon, bane og vei. Malthe Winje består av flere selskaper i Norge, Sverige, Finland, Estland, Latvia, Frankrike, Kenya og Kina. I tillegg har konsernet flere spennende aktiviteter og prosjekter i Afrika.

På Teknologidagen til Malthe Winje vil du lære om de siste trendene innen digitalisering, styring og overvåking av bygg og kritisk infrastruktur. Du får møte eksperter fra bransjen og bli inspirert til å styrke din egen virksomhet gjennom bruk av ny teknologi.

Her treffer du andre som er interessert i teknologi, fra flere bransjer, konsulenter, kunder, teknologipartnere og leverandører. Du får også møte et engasjert mannskap fra Malthe Winje.

I løpet av dagen vil du delta på seminarer om aktuelle teknologiske temaer, besøke Malthe Winje sine forretningsområder for å lære mer om løsningene. På Teknologidagen går man nærmere inn på tema som cybersikkerhet og skybaserte løsninger, smarte sensorer for overløpsdeteksjon, og siste oppdateringer fra Iconics for toppsystemløsinger. Scanwater viser bærekraftige løsninger for alt innen vannberedskap. 

 Les fullt program og mer om foredragsholderne her

Delta på et sosialt arrangement på ettermiddagen med pølser, quiz og fine premier. Hold av dagen og følg med når påmelding kommer - gå ikke glipp av denne unike muligheten!

Arrangementet er gratis for inviterte deltagere. Dersom det er flere i din organisasjon som bør motta invitasjon, vennligst ta kontakt via kontaktinfo under.

Kontaktinfo til Malthe Winje:

Kontakt for Teknologidagen 2023: Anett Finbråten; afi@mwg.no, mobil: 97661465, Tom Erik Larsen, tel@mwg.no, mobil: 92047322

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår