Mer plass under dusjen – bedre kontroll over vannet

 
Mer plass under dusjen – bedre kontroll over vannetBildet: Den nye innbyggingstermostaten ShowerSelect Comfort imponerer brukeren med sin høykvalitetsdesign og komfortable betjening. Med presis styring av opptil fire funksjoner og valget mellom fem ulike overflater.
PRODUKTNYHET: To nye produktlinjer for montering i dusjen eller ved badekaret presenteres nå fra dusjspesialisten hansgrohe.

ShowerSelect Comfort termostatarmaturer gir presis kontroll over vannet fra opptil fire vannkilder med Select-teknologi, design i tre forskjellige former og fem forskjellige overflater. hansgrohe DuoTurn innebygde armaturer styrer en eller to dusjer intuitivt med dreiegrep, også i forskjellige former og farger. Felles for de nye innebygde produktene er at de er ekstra flate og dermed gir spesielt god plass under dusjen. De monteres på den nye innbyggingsdelen hansgrohe iBox universal 2 og er godkjent og klar for salg nå. 

ShowerSelect Comfort: intuitiv kontroll med et trykk på en knapp

ShowerSelect Comfort-termostaten er en visuell og teknisk oppgradering av den velkjente ShowerSelect dusjstyringen, hvor du åpner og lukker vannet med et knappetrykk. Select-knappene er enkle å treffe selv med lukkede øyne, siden de er i full bredde, og de er også laget av høykvalitets, langvarig metall. De ulike produktvariantene og kombinasjonsmulighetene gjør det mulig å styre opptil fire forskjellige dusj- og/eller stråletyper som kan brukes separat eller samtidig.

 

Med dreiegrepene i midten styres vannmengden og temperaturen, og den avanserte termostatteknologien holder valgt temperatur konstant. hansgrohe ShowerSelect Comfort er tilgjengelig i tre geometriske former (runde, firkantede og med avrundede hjørner) og de fem FinishPlus-overflatene krom, matt sort, matt hvit, børstet bronse og børstet sort krom. Det elegante designet ser nesten ut til å sveve foran veggen, og den flate rosetten med integrerte knapper er spesielt lett å rengjøre.

DuoTurn: førsteklasses dusjopplevelse med høy komfort

hansgrohe DuoTurn innbyggingsarmaturene kombinerer intuitiv kontroll med en klar, flat design. På DuoTurn bytter du fra takdusj til hånddusj med en liten dreiebevegelse på det ene grepet, mens du stiller inn ønsket temperatur og vannmengde på det andre. Høyden på rosetten på kun 7 mm og det slanke temperaturgrepet i en høyde på kun 40 mm gir stor bevegelsesfrihet og høy komfort under dusjen. hansgrohe DuoTurn er også tilgjengelig i tre former og fire FinishPlus-overflater (krom, matt sort, matt hvit og børstet bronse), som alle er enkle å vedlikeholde. Den høye kvaliteten er din garanti for at du vil ha glede av din innebygde armatur i mange år fremover.

 

Ny innbyggingsdel gjør monteringen lettere

De nye dusjkontrollene installeres med den nye innbyggingsdelen hansgrohe iBox universal 2, som gjør installasjonen mer effektiv, fleksibel og sikker enn sin velkjente forgjenger. En lang rekke tekniske forbedringer gjør det raskere for rørleggeren å montere den nye innebygde løsningen i veggen under dusjen eller ved badekaret, uavhengig av tykkelsen på veggen. Samtidig er hansgrohe iBox universal 2 spesielt lydabsorberende, noe som gjør dusjing til en stille velværeopplevelse.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår