Aksjene i Kro Produksjon AS skifter eier

 
Aksjene i Kro Produksjon AS skifter eierBildet: Fra venstre: Tobias Barrstrand (Eier, Hydria Group) Tor-Björn Danielsson (VD, Hydria Group) Kent Østby (daglig leder, Kro Produksjon) Anders Freyschuss (VD, Bevent Rasch) Per-Magnus Magnusson (Affärs-/Teknikutveckling, Bevent Rasch)
Bevent Rasch AB har tegnet avtale med Kro Produksjon A/S og deres hovedeier om kjøp av aksjene i Kro Produksjon AS.

Bevent Rasch har de seneste årene intensivert sin satsning for å bli en større internasjonal aktør gjennom å blant annet effektivisere og øke sin produksjon, samt utvikle mer exporttilpassede produkter. Ervervelsen av Kro Produksjon gjennomføres som en del i å oppnå Bevent Rasch nye vekststrategi.

- Kro Produksjon AS er et velrenomert familieselskap og en framgangsrik aktør på det norske markedet, med kvalitetsprodukter og godt rykte. De blir en bra partner for oss, ettersom vi utfyller og styrker hverandre. Gjennom å kombinere disse to bedriftene kan vi tilby det nordiske markedet en bredere produktportefølje, sier Anders Freychuss, daglig leder på Bevent Rasch, i en pressemelding.

Kro Produksjon blir et datterselskap til Bevent Rasch, men beholder navnet og produksjon i Oslo. Kent Østby fortsetter sin  rolle som daglig leder i selskapet.

- Jeg har kjent til Bevent Rasch i mange år, et familieselskap med høy kvalitet på sine produkter 
og som har samme verdier som oss i Kro Produksjon. Vårt samarbeide blir positivt for begge parter – vi har begge kvalitetsprodukter, bra bransjerelasjoner, kunskap og en vilje til å arbeide for å ta markedsandeler og vokse, sier Kent Østby, daglig leder i Kro Produksjon AS.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår