Armaturklassiker i nytt design

 
Armaturklassiker i nytt design
Hansgrohe introduserer en armaturklassiker i nytt design.

Hansgrohes armaturserie Talis har utviklet seg til en moderne klassiker, særlig med servantarmaturet Talis 80 som velkjent ikon på mange norske baderom. Nå introduseres Talis-serien i moderne, oppgradert design skapt i samarbeid med tyske Phoenix Design. Uansett om man velger den kantede eller runde designvarianten, får man den velkjente høye Hansgrohe-kvaliteten og de beste teknologiene.

 

Den runde designvarianten heter Hansgrohe Talis S. Det slanke, sylindriske uttrykket er elegant, og bløte overganger fra den lett koniske armaturkroppen til tuten og det slanke pin-grepet fullender designen. Talis E-nyhetene byr på en mere kantet design. Den runde, lett koniske kroppen glir over i en kantet tut og et grep som kombinerer det beste fra de to designstilene. Talis E har mottatt en iF Design Award 2016.

 

Komfort i hverdagen

Det er forskjellig hvor mye plass man trenger ved servanten. Derfor finnes de nye Talis E og S armaturene i forskjellige høyder som gir forskjellige ComfortZoner under tuten. Med QuickClean antikalk-funksjonen er det lett å gni av kalk og smuss fra luftblanderen med en finger, og EcoSmart-teknologien reduserer vannforbruket til bare 5 l/min, mens luft blandes i vannet for å skape en myk og fyldig stråle.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår