Assemblin forsterker konsernledelsen

 
Assemblin forsterker konsernledelsenPetter Håkanson tiltrådte 1. juni som ny VD og konsernsjef for Assemblin.
Som tidligere annonsert tiltrådte Petter Håkanson 1. juni som ny VD og konsernsjef for Assemblin. Han kommer fra Bravida, hvor han de siste tolv årene har sittet i ledelsen med ansvar for forretningsutvikling, IT og kommunikasjon. Nå forsterker Assemblin konsernledelsen med ytterligere to personer med erfaring fra bransjen.

Philip Carlsson er ansatt som ny CFO. Philip er siviløkonom og arbeider i dag som CFO hos Coromatic, den ledende nordiske leverandøren av datahaller og sikre kraftløsninger. Philip har tidligere jobbet hos EY (Ernst & Young) med finansiell rådgivning ved oppkjøp og omstruktureringer, og før det som revisor. Philip tiltrer i desember og etterfølger fungerende CFO Elisabeth Mattisson, som kommer til å fortsette i selskapet i ytterligere en tid fremover.

Åsvor Brynnel er ansatt som ny kommunikasjonssjef. Åsvor er i dag kommunikasjons- og bærekraftsjef hos Coor Service Management, en ledende nordisk leverandør av tjenester innenfor facilities management. Hun er siviløkonom og har jobbet som kommunikasjonssjef i flere børsnoterte selskaper, og før det med rådgivning innenfor finansiell kommunikasjon. Åsvor tiltrer i desember og etterfølger Anne Veiksaar, som forlater Assemblin.

I konsernledelsen sitter også Fredrik Althin (VD Assemblin El), Lennart Petersson (VD Assemblin VS), Håkan Ekvall (VD Assemblin Ventilation), Torkil Skancke Hansen (VD Assemblin Norge) og Magnus Eriksson (fungerende VD Assemblin Finland).

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår