AxFlow AS utvider driften med ny avdeling for ventiler

 
AxFlow AS utvider driften med ny avdeling for ventilerBildet: Fra venstre: Lasse Torvund (avd. leder AxFlow ventiler), Benjamin Scherb (VAG VLE Country Sale Manager) og Gunnar Ødegård (Adm. Dir. AxFlow).
Ventilsatsingen i AxFlow har stått på dagsorden lenge allerede. Dette er nå på plass med distribusjonsavtaler med finske Metso og tyske VAG.

Avtalen med Metso omfatter varemerker som alle er godt kjent i det norske markedet; Jamesbury, Neles, Mapag og Stonel. Metsos ventiler, i hovedsak reguleringsventiler, er designet for bruk innen prosessindustri, offshore og petrokjemi. VAG's ventilprogram er i hovedsak rettet mot vannapplikasjoner, først og fremst innen VA og kommunalteknikk.

- For å lede AxFlows satsing på ventiler har vi ansatt Lasse Torvund som kommer fra MRC Global AS. Flere ansettelser er allerede på plass, men presentasjon av øvrige ansatte kommer på et senere tidspunkt da dette dreier seg om personer som pr. i dag er i et annet ansettelsesforhold. Vi er også på jakt etter ytterligere en ansatt med relevant kompetanse for en nyoppstartet ventilavdeling, sier Elisabet Janssen, markedsansvarlig i Axflow i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår