Canes åpner nytt plukklager på Liertoppen

 
Canes åpner nytt plukklager på LiertoppenBildet: Produktgruppene det vil være mest av på plukklageret i Lier befinner seg innen kategoriene tappevann, gulvvarme, radiatorer, multipress og vannbehandling.
Norskeide Canes åpner et nytt, 1200 kvadratmeter stort plukklager for rørleggere på Liertoppen rett over påske.

Canes´ hovedlager på nesten 4200 kvm er lokalisert i Moss og det er herfra de aller fleste ordre blir sendt fra. Bedriftens administrasjon og salgsavdeling befinner seg i Lier. Nylig fikk Canes etablert et mindre lager i administrasjonsbygget og i mars oppstod en gylden anledning til å utvide lagerplassen kraftig i samme bygning.

- Vi fikk muligheten til å utvide og vi har nå tilgang til totalt 1200 kvadratmeter i det samme bygget som administrasjonen og vår stab av selgere holder til i. Vi jobber på spreng med å få fylt opp lageret her i Lier, med et vareutvalg som vil tilsvare omkring 80 prosent av hele vårt sortiment. I disse dager er vi i gang med å lage en oversiktsplan over lageret, samtidig som vi venter på store forsendelser av varer fra utlandet, blant annet radiatorer, sier logistikkansvarlig Tomasz Czajkowski i en pressemelding.

Tanken er å kunne tilby et sentralt beliggende plukklager hvor kunder fra Oslo- og Drammens-området enkelt kan hente varer direkte på Liertoppen.

- Mange jobber på byggeplasser i nærområdet. Med plukklager i Lier blir det raskere og enklere for dem å hente varer til deres prosjekter. Produktgruppene det vil være mest av på plukklageret i Lier befinner seg innen kategoriene tappevann, gulvvarme, radiatorer, multipress og vannbehandling. Sortimentet suppleres fra hovedlageret i Moss utifra behov. Av omkring 1700 lagerførte varetyper i Moss, vil jeg anslå at det nye lageret i Lier vil være oppe i rundt 1200 varetyper totalt. Trenger du en spesiell kobling, kran eller skjøt, kan du regne med at den er på lager hos oss, sier Czajkowski

Canes plukklager på Liertoppen tar imot bestillinger på telefon, mail og igjennom nettbutikk. I dag har Canes nettbutikk hvor varer bestilles og sendes fra hovedlageret i Moss dagen etter. Etter påske kommer en ny avtale med Drammens-firmaet Apollo Budbiler om levering fra Lier-lageret på plass. Da kan kunder bestille varer og få disse levert direkte i Oslo og omegn, dersom de selv ikke har mulighet til å komme innom plukklageret.

- Lagermedarbeider Erlend Rath, med sine 20 års erfaring innen VVS hos en av landets største rørgrossister, vil sørge for at du får det du trenger når du trenger det på plukklageret. Som kunde får du tilgang til kompetansen vi har “på huset” hos våre selgere. Vi er i gang med å etablere et demorom for ferdigkoblede varer her - rigger med oppsett som viser hvordan komponentene er bygget opp og hvordan delene er koblet sammen, sier Czajkowski.

- Vi tror at det er nyttig for kunden å kunne se det med egne øyne, for å forenkle jobben som skal gjøres. Vi har også lokaler for kursvirksomhet og kompetanseheving som benyttes jevnlig. Vi ønsker alle gamle og nye kunder velkommen til hyggelig åpningsarrangement med giveaways, morsomme aktiviteter og enkel servering den 30. April, sier Tomasz Czajkowski avslutningsvis.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår