Dantherm Norge fyller 50 år

 
Dantherm Norge fyller 50 årBildet: Dantherm sine produktområder omfatter i dag avfukting, ventilasjon, kjøling, oppvarming samt stålskorsteiner og ventilasjonstårn.
- Våre produktområder er omfattende og krevende, men 50 år har gitt oss en solid erfaring og dybdekunnskap som kundene våre drar nytte av.

- God og målrettet rådgiving resulterer i at kunden velger de beste løsninger ut fra behov, forutsetninger og myndighetskrav, sier markedskoordinator Liv Christin Hagen Waaden i en pressemelding.

Dantherm AS, med over 100 mill. i omsetning og 25 ansatte, har hatt produkter og tjenester til inneklima som sitt virkefelt siden starten for 50 år siden. Produktområdene omfatter i dag avfukting, ventilasjon, kjøling, oppvarming samt stålskorsteiner og ventilasjonstårn.

- Opp igjennom årene har våre fagområder fått et stadig sterkere fokus på grunn av endrede inneklimautfordringer og at kravene til miljøhensyn og energiøkonomisering har blitt betydelig skjerpet. Våre serviceteknikere står klare med sine velutstyrte biler, enten det gjelder forebyggende vedlikehold eller akutte driftsproblemer. I tillegg har vi dyktige medarbeidere som styrer et innholdsrikt produkt- og delelager, sier Waaden avslutningsvis i pressemeldingen.

50 års-jubilanten Dantherm AS har hovedkontor og lager på Nøtterøy i Vestfold. I tillegg har bedriften en avdeling i Mysen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår