Didrik er Norges hyggeligste lærling!

 
Didrik er Norges hyggeligste lærling!Bildet: Rørlegger-lærling Didrik Berg Haltvik er kåret til Norges hyggeligste lærling
Rørlegger-lærling Didrik Berg Haltvik fra Trondheim ble i dag kåret til Norges hyggeligste lærling under Boligmessa på Fornebu.

– Dagens lærlinger er framtidens håndverkere. I jakten på Norges hyggeligste lærling 2019 har juryen sett spesielt etter kandidater som er gode rollemodeller for alle som vurderer å velge håndverksfag. Didrik er så definitivt den rollemodellen vi har sett etter, sier jurymedlem Christel Borge, administrerende direktør i Dipper, mobilselskapet for små og mellomstore bedrifter, i en pressemelding.

Berg Haltvik jobber i GK Rør i Trondheim, og beskrives som en fantastisk lærling. Han er fornøyd med å gå til topps i kåringen.

– For meg betød det mye å bare bli nominert. Det er artig å få litt anerkjennelse for ting man har gjort, og se de rundt seg stemme deg frem. Det viser at de bryr seg, sier Berg Haltvik.

AF Gruppen er bransjesponsor for lærling-kategorien i kåringen, og liker spesielt ambassadør-rollen Didrik har tatt på seg.

– Gratulerer så mye til Didrik, en verdig vinner! Å rekruttere gode lærlinger er hele fundamentet for håndverksfagene, og det er artig at vinneren selv er så engasjert i dette. Gjennom å være ambassadør for yrkesfagenes år har han vært med å skape positiv stemning rundt alle håndverksfagene, sier Geir Flåta, konserndirektør for bygg i AF Gruppen.

Berg Haltvik er opptatt av at håndverksfag skal synes, og mener Norges Hyggeligste Håndverker er en viktig kampanje for å løfte frem hva håndverkere gjør.

– Som håndverker blir det ofte sånn at det ikke er så lett å se den jobben som gjøres. Derfor er det veldig fint at håndverkere blir løftet frem. Jeg setter stor pris på at andre kan få et innblikk i hva vi gjør, sier Berg Haltvik.

Juryen trekker frem Didriks glede og entusiasme i arbeidet med å styrke rekrutteringen til rørfag.

– Det handler mye om å spre glede og entusiasme på fagets vegne. Men det handler også om å gi av egen tid og eget engasjement for å styrke rekrutteringen. Didrik greier begge deler med glans, sier jurymedlem Håvard Bungum, administrerende direktør i Mittanbud.

Norges Hyggeligste Lærling vinner følgende premier:

• Supergavekort fra kategorisponsor AF-gruppen til en verdi av 15 000,-
• Gavekort på varer fra Jotun for 2000,-
• Verktøykasse fra Hultafors til en verdi av 2000,-
• Drillsett fra TOOLS til en verdi av 1700,-

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår