Didrik er Norges hyggeligste lærling!

 
Didrik er Norges hyggeligste lærling!Bildet: Rørlegger-lærling Didrik Berg Haltvik er kåret til Norges hyggeligste lærling
Rørlegger-lærling Didrik Berg Haltvik fra Trondheim ble i dag kåret til Norges hyggeligste lærling under Boligmessa på Fornebu.

– Dagens lærlinger er framtidens håndverkere. I jakten på Norges hyggeligste lærling 2019 har juryen sett spesielt etter kandidater som er gode rollemodeller for alle som vurderer å velge håndverksfag. Didrik er så definitivt den rollemodellen vi har sett etter, sier jurymedlem Christel Borge, administrerende direktør i Dipper, mobilselskapet for små og mellomstore bedrifter, i en pressemelding.

Berg Haltvik jobber i GK Rør i Trondheim, og beskrives som en fantastisk lærling. Han er fornøyd med å gå til topps i kåringen.

– For meg betød det mye å bare bli nominert. Det er artig å få litt anerkjennelse for ting man har gjort, og se de rundt seg stemme deg frem. Det viser at de bryr seg, sier Berg Haltvik.

AF Gruppen er bransjesponsor for lærling-kategorien i kåringen, og liker spesielt ambassadør-rollen Didrik har tatt på seg.

– Gratulerer så mye til Didrik, en verdig vinner! Å rekruttere gode lærlinger er hele fundamentet for håndverksfagene, og det er artig at vinneren selv er så engasjert i dette. Gjennom å være ambassadør for yrkesfagenes år har han vært med å skape positiv stemning rundt alle håndverksfagene, sier Geir Flåta, konserndirektør for bygg i AF Gruppen.

Berg Haltvik er opptatt av at håndverksfag skal synes, og mener Norges Hyggeligste Håndverker er en viktig kampanje for å løfte frem hva håndverkere gjør.

– Som håndverker blir det ofte sånn at det ikke er så lett å se den jobben som gjøres. Derfor er det veldig fint at håndverkere blir løftet frem. Jeg setter stor pris på at andre kan få et innblikk i hva vi gjør, sier Berg Haltvik.

Juryen trekker frem Didriks glede og entusiasme i arbeidet med å styrke rekrutteringen til rørfag.

– Det handler mye om å spre glede og entusiasme på fagets vegne. Men det handler også om å gi av egen tid og eget engasjement for å styrke rekrutteringen. Didrik greier begge deler med glans, sier jurymedlem Håvard Bungum, administrerende direktør i Mittanbud.

Norges Hyggeligste Lærling vinner følgende premier:

• Supergavekort fra kategorisponsor AF-gruppen til en verdi av 15 000,-
• Gavekort på varer fra Jotun for 2000,-
• Verktøykasse fra Hultafors til en verdi av 2000,-
• Drillsett fra TOOLS til en verdi av 1700,-

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår