Eliaden 2018 – En suksess

 
Eliaden 2018 – En suksessFoto: Audun Braastad
Eliaden 2018 ble besøkt av mer enn 19000 personer som fikk oppleve 12000m2 med stands av meget høy kvalitet presentert av 298 utstillere.

- Det ble arrangert 56 seminarer pluss en rekke mindre foredrag – alt med høy kvalitet og med meget stor oppslutning. Kvaliteten på utstillingen har aldri vært bedre enn i 2018, og Eliaden kan måle seg i kvalitet med de største messene i Europa, heter det i en pressemelding.

Stor oppslutning om seminarer og foredrag

Kompetanse og ny kunnskap er det viktigste innhold på Eliaden. Det er lagt ned mye ressurser både fra oss som arrangør, utstillerne selv og samarbeidende organisasjoner for å skape et bredt tilbud av seminarer og foredrag. Det var derfor svært gledelig å se smekk fulle seminarrom og ståplasser ved de åpne scenene på dag 2 av Eliaden. Særlig populære var seminarene om: Solstrøm og lagring, elbillading, Byggherrenes scene, Kunstig intelligens og fremtidens industri. Bare lanseringen av ny NEK 400 samlet over 700 deltagere på onsdag.

Åpningskonferansen – Norge Europas fremtidslaboratorium

Ove Guttormsen, Nelfo direktør og styreleder i Elektroforum pekte på at det ligger et stort markedspotensial for elbransjen i den omleggingen samfunnet står overfor, innenfor alt fra elproduksjon og distribusjon til smarte bygg og byer, smart industri og elektrisk transport.

 - Maritime og marine næringer blir også et viktig marked, i tillegg til lokal energiproduksjon og lagring. Når vi ser på utstillingene her ute i hallene, ser vi tydelig at fokus i stor grad er vridd fra produkter til løsninger, sier han.

- 298 utstillere mobiliserte virkelig for å gjøre Eliaden 2018 til den beste «ever».

Produkter, løsninger og tjenester ble presentert på flotte stands av engasjerte og dyktige fagfolk, sier prosjektdirektør Svein Arnesen.

Kåring av beste stands
Tradisjonen tro var det kåring av beste stands. I klassen over 50 kvm vant Elko AS og i klassen under 50 kvm stakk Plejd AB av med prisen. Hederlig omtale av stand gikk til Eaton, DEFA AS, Leteng AS, Theben AG.

Eliaden 2020
Arbeidet mot Eliaden 2020 har allerede startet. Vi ønsker velkommen til Eliaden 26. – 28. mai 2020!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår