Fikk VVS-kontrakt ved Asker Velodrom

 
Fikk VVS-kontrakt ved Asker VelodromIllustrasjon: Arkitektgruppen Drammen AS
Det norske Instalco-selskapet Vito har fått i oppdrag å utføre VVS-arbeider med byggingen av et nytt sykkelsenter med velodrom i Asker utenfor Oslo.

Oppdragsgiver er Veidekke Entreprenør og ordreverdien for Vito er cirka 41 millioner. Det norske Instalco-selskapet Vito har fått i oppdrag å utføre VVS-arbeider med byggingen av et nytt sykkelsenter med velodrom i Asker utenfor Oslo. Oppdragsgiver er Veidekke Entreprenør og ordreverdien for Vito er cirka 41 millioner.

Prosjektet heter Asker Velodrom og består av to bygninger, den ene med sykkelvelodrom og den andre med lokaler for kontorer, butikker, to skoler og én barnehage, totalt 15 700 kvadratmeter. Vitos oppdrag er å levere installasjoner av sprinklere, sanitær, oppvarming, kjøling og ventilasjon med et felles energisenter for de to bygningene som skal håndtere energi fra 20 energibrønner for bergoppvarming.

- Dette er en bygning som har gitt et stort ekko i idretts-Norge og er et prestisjetungt prosjekt for oss. Vi er stolte over å være med på å bygge dette store sykkelanlegget i Asker, sier André Skjelsbæk, daglig leder i Vito i en pressemelding.

Byggingen av sykkelvelodromen, som er en utvidelse av et nåværende idrettsanlegg, er en stor joint venture fra Norges sykkelforbund, Nordre Eiendom og Asker kommune. Sykkelvelodromen med internasjonal konkurransestandard vil ha et 200 meter langt spor med et multisportområde i midten. Anlegget skal fungere som det norske sykkellandslagets trenings- og konkurransesenter.

Ambisjonen er at dette prosjektet skal klassifiseres som et «Holdbart Instalcoprosjekt». Byggingen starter høsten 2020 og vil være ferdig sommeren 2022.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår