FLOW styrker Klima-avdelingen

 
FLOW styrker Klima-avdelingenBildet: Ronny Johnsen og Harald Bjørnerud (t.h)
FLOW Trøndelag VVS har ansatt Harald Bjørnerud som drifts- og vedlikeholdsleder for Klima.

Der han får ansvaret for sine egne prosjekter, igangkjøring, innregulering og service. Han får også ansvar for å bygge opp drifts- og vedlikeholdsavdelingen på Klima.

Bjørnerud har sin utdanning gjennom elektro faget. Men han har bred erfaring på alle tekniske fag gjennom sin arbeidserfaring gjennom sine tidligere jobber i entreprenør- og eiendomsbransjen. Han kommer fra stillingen som Serviceleder i Comfort - Teknikk AS.

- I tråd med vår vekststrategi styrker vi vår Klima avdeling ytterligere, og derfor er vi meget stolt av å få Harald med på laget sier Ronny Johnsen, avdelingsleder Klima i FLOW Trøndelag VVS AS, i en pressemelding.

Greif Sæther, daglig leder i FLOW Trøndelag VVS AS sier at FLOW Trøndelag VVS har signert flere større prosjekter både på Rør og Klima i den siste tiden.
- Mange av våre eksisterende kunder har over lengre tid, forespurt oss når vi kan tilby de service på eksisterende ventilasjonsanlegg. Derfor er det viktig at vi også raskt får bygd opp Drift og vedlikeholdsavdelingen på Klima. Vi ser at flere og flere av våre kunder ønsker at vi kan tilby de en totalteknisk løsning og ikke minst i forhold til drift og vedlikehold. De ønsker seg ett kontaktpunkt sier Sæther.

- Harald Bjørnerud vil gjennom interne rutiner i vårt styringssystem ISO 9001-2015 og gjennom FLOW Akademiet bli opplært i FLOW STANDARD, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår