Førsteklasses kvalitet

 
Førsteklasses kvalitetEl-forsinkede rør plastmantlet passer fint til montering foran vegg.
Når det gjelder profesjonell planlegging og installasjon av lukkede varmesystemer, har Geberit Mapress El-forsinket stål rørsystem i flere tiår vært et velprøvd og korrosjonsbestandig alternativ til dyrere produkter laget av kobber eller rustfritt stål

Når varmesystemet først er installert, må den fungere uten avbrudd. «Fungere» betyr i denne sammenhengen å være lekkasjesikker og korrosjonsbestandig i tiår etter tiår. Inntil nylig har El- forsinket stål ofte vært forbundet med rust. Geberit bruker imidlertid materialer av høy kvalitet i alle sine produkter og utsetter dem for realistiske prøver i både interne og eksterne testanlegg. Riktig installert sørger Geberit Mapress El-forsinket stål for problemfri og rustfri drift.

Et velprøvd system
Med Mapress El-forsinket produktsortimentet har Geberit et velprøvd system for varmeteknologi. El-forsinket stål som er planlagt og installert på en profesjonell måte, er både lekkasjesikkert og korrosjonsbestandig og utgjør et rimelig alternativ til lukkede varmesystemer. El-forsinket stål er kjent for holdbarhet og overholder de strengeste kravene til stabilitet, temperaturbestandighet og trykkfasthet.

Avhengig av bruksområdet kan rørleggere velge mellom to typer Geberit Mapress El-forsinkede rør til varmesystemer: plastmantlet eller utvendig forsinket. Fittingen er også forsinket utvendig.Rørene med kremfarget plastkappe er særlig velegnet til diskré overflatemontering av radiatorkoblinger. Polypropylenlaget gir røret pålitelig beskyttelse mot rust forårsaket av fuktighet og kondens. For fullstendig rustbeskyttelse må overgangene til rørkoblingene utstyres med selvklebende Geberit isolasjonstape. Dette er ikke nødvendig ved bruk av utvendig forsinkede rør. Rørkoblinger og rør kan også males med standard radiatormaling.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår