Går sammen om vannstoppløsning

 
Går sammen om vannstoppløsningBildet: - Vår ambisjon er å gjøre vannstopp til en ny stor, trygg og langsiktig fot å stå på. Vi vil få enda bredere leveranser inn i boliger og leiligheter, noe som er vårt hovedfokus, sier administrerende direktør i CTM Lyng AS, Terje Lillemo
CTM Lyng AS og Solar Norge AS VVS inngår distribusjonssamarbeid rundt vannstopp fra CTM Lyng, under merkenavnet AquaXpress.

AquaXpress vannstoppløsning, er utviklet med fokus på enkel montering og brukervennlighet.

Bredere leveranse

- Vi har tatt gjenbruk på teknologien fra komfyrvaktene, som er kjent for driftssikkerhet og høy kvalitet. Vår ambisjon er å gjøre vannstopp til en ny stor, trygg og langsiktig fot å stå på. Vi vil få enda bredere leveranser inn i boliger og leiligheter, noe som er vårt hovedfokus, sier administrerende direktør i CTM Lyng AS, Terje Lillemo, i en pressemelding.

- Solar satser tungt innenfor prosjekter og har fått klare tilbakemeldinger fra kundene om at man ønsker noe annet, enklere og bedre, enn det Solar har tilbudt på vannstoppsiden frem til nå. Vannstopp er en viktig komponent innen nybygg og rehab. Det er også en stor fordel for oss som både er elektro- og VVS grossist, at flere av løsningene i og rundt AquaXpress er like egnet for montering av elektriker, som av rørlegger. Det gir oss som grossist større fleksibilitet i distribusjonen samt økt konkurranse. Dette er noe som er bra for alle, sier salgssjef Ove Randow i Solar VVS.

Appfunksjon

AquaXpress vil sammen med komfyrvakter, strømkutt samt andre komponenter fra CTM Lyng, kunne varsle alarmer inn i en app. Da får man selv, pårørende, vaktmester eller andre, varsel dersom noe skjer i boligen.

-  Videre vil man enkelt kunne styre lys, varme og andre funksjoner i boligen, via samme app, noe som vi mener er et konkurransefortrinn ved innsalg av så vel sikkerhet & trygghet, som smarthusløsninger. Disse løsningene vil bli presentert i full bredde i månedsskiftet august/september under merkenavnet Sikom Living, sier Lillemo og Randow.

Helhetlig installasjon

- Sikom Living er velkjent for bl.a elektrikere over hele landet som markedsledende løsning mht komfort og sikkerhet i hytter og fritidsboliger. Nå blir dette løftet inn i det generelle boligmarkedet og VVS. Med stadig mer tekniske produkter for styring i bolig og for å sikre lavt energiforbruk, god komfort, sikkerhet og trygghet, er enkelhet i styring og varsling viktig. I tillegg er «det tekniske grensesnittet» mellom elektro og VVS viktig å viske bort, slik at brukerne får en enkel men helhetlig installasjon, som «snakker ett språk». Denne prosessen gjøres lettere ved distribusjon via flerfaglige grossister og grossister som tenker helhet, sier Lillemo og Randow avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår