Geberit lanserer nye avløpsprodukter

 
Geberit lanserer nye avløpsprodukterBildet: Geberit optimaliserer og tilfører stadig nye produkter til sin portefølje av avløpssystemer
Geberit utvider sin portefølje av avgradere for avløpssystemene Geberit PE og Geberit Silent-db20.

Geberit optimaliserer og tilfører stadig nye produkter til sin portefølje av avløpssystemer. Større utvalg i dimensjonene på avgradere for Geberit PE og Geberit Silent-db20, Geberit Silent-db20 45° bend. Nå med langt tilkoblingsrør og ny leppepakning for Geberit Silent-db20 stikkmuffer skal gjøre hverdagen til installatørene enklere.

- I tillegg til rørdimensjonen d110, vil man nå også få avgrader i diameter d56, d63, d75 og d90. På kun ti sekunder kan den klargjøre rør og fitting for sveising med en Geberit elektrosveisemuffe. Avgraderne passer til alle vanlige skrudriller og er spesielt egnet til arbeid på steder som er vanskelig å komme til. Knivbladet kan raskt og enkelt byttes ut. Avgraderne vil være tilgjengelig enkeltvis eller samlet i en praktisk koffert som kan brukes for sikker og enkel oppbevaring, skriver Geberit i en pressemelding.

Geberit Silent-db20 45° bend med langt tilkoblingsrør

Geberit Silent-db20 45° bend, som brukes for montering av samlerør nær tak, er nå tilgjengelig med et langt tilkoblingsrør. Det gir flere fordeler på byggeplassen. Blant annet blir det enklere å tilpasse røret til ønsket lengde eller forhåndsbestemt taktykkelse.
Tidligere utfordringer knyttet til at elektrosveisemuffen var plassert rett over brannmansjetten, er også løst ved at branmansjetten nå kan monteres i flukt med taket, uten kollisjon med en jetkobling eller elektrosveisemuffe.

Geberit Silent-db20 45° bend med langt tilkoblingsrør er egnet for taktykkelse på 150 – 250 millimeter, og er tilgjengelig i dimensjonene d90, d110 og d135.

Geberit Silent-db20 stikkmuffe med leppepakning

- Den optimaliserte stikkmuffen med leppepakning for avløpssystemet Silent-db20 gjør det mye enklere å plassere videreførende rørledninger. Sokkelen har blitt utvidet slik at stikkmuffen enkelt kan brukes sammen med elektrosveismuffer. Stikkmuffen er tilgjengelig i dimensjonene d40 opp til d160mm, og er utstyrt med en leppepakning laget av etylen-propylen-dien-monomergummi – forkortet EPDM – og kommer med et lokk som beskytter den mot støv og skitt i forkant av installasjonen, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår