Hilde Eriksen ny markedssjef i ABK

 
Hilde Eriksen ny markedssjef i ABKBildet: Hilde Eriksen blir ny markedssjef i ABK AS
Etter lang fartstid i mediebyrået Carat takket Hilde Eriksen ja til å bli markedssjef i ABK AS, en av Norges største varmepumpe-importører.

– Jeg har hatt ABK som kunde siden 2007, så jeg kjenner folkene godt og liker produktene. Samtidig har jeg veldig sans for miljøperspektivet i det ABK jobber med, sier Hilde Eriksen i en pressemelding.

Hun legger til at det også er spennende å få jobbe på annonsørsiden, etter å ha hatt mange ulike roller innen medier og kommunikasjon. Timingen er også bra; salget av varmepumper er høyere enn noensinne.

– Hilde har demonstrert en god forståelse for markedsmekanismer i varmepumpemarkedet, og vil tilføre oss økt kunnskap om hvordan vi best kan kommunisere våre budskap ut til markedet og myndigheter, sier Daniel Kristensen, administrerende direktør i ABK AS. Han trekker også fram en annen styrke hos sin nye markedssjef.

– Hun er godt gift med en varmepumpemann, og har en solid forståelse for hvordan folk flest ser på varmepumper.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår