Hyllet finsk veteran

 
Hyllet finsk veteranBildet: Matti Eklund ble tildelt den Stora Nordiska Vattenskadeprisen 2015 (Foto: Odd Borgestrand)
Den finske byggmesteren Matti Eklund ble tildelt den Stora Nordiska Vattenskadeprisen under Nordisk Vannskadeseminar nylig. Det var en meget rørt byggmester som takket for æresbevisningen.

Av Odd Borgestrand

Det er tradisjon at denne prisen blir tildelt en person som har betydd mye for vann- og byggebransjen i arrangørlandet. Derfor var det finnenes tur å velge ut sin kandidat, og det ble den 74 år gamle Matti Eklund. Eklund fikk prisen for sitt mangeårige engasjement i vannskadeforebyggende arbeid og for sin evne og vilje til å dele sin kunnskap med andre aktører i byggebransjen.

Eklund har i 40 år ført sin private statistikk for å analysere og følge opp de skadene han har kommet over i sitt arbeid.
- På den måten er han et forbilde for hele bransjen sa Kaisa Kauko i det finske Miljøministeriet under utdelingen av prisen. Kauko er også medlem i arbeidsgruppa for det nordiske vannskadeseminaret.

- Med sitt energiske arbeid har Matti Eklund hatt en tydelig stemme i det vannskadeforebyggende arbeid i Finland, sa Kauko.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår