Imtech bytter navn til Assemblin

 
Imtech bytter navn til AssemblinBildet: Administrerende direktør Torkil Skancke Hansen leder snart Assemblin, når navnendringen trer i kraft i april.
I april bytter Imtech navn til Assemblin. Navnendringen er en naturlig konsekvens av at investeringsselskapet Triton i november ble hundre prosent eier av Imtech Nordic.

Navnet Assemblin er satt sammen av ordene assembly og installasjon. Det engelske ordet assembly har flere betydninger. Det kan bety å montere sammen, men også en samling med mennesker.

- Assemblin tydeliggjør vår styrke som en komplett teknisk installasjons- og servicepartner. I Norge, Sverige og Finland har vi mer enn 5.000 medarbeidere, sier adm. dir. Torkil Skancke Hansen.

- Arbeidet med å omprofilere virksomheten vil bli fullført i løpet av april. Selv om vi nå bytter navn og profil, er det viktig å presisere at vi har de samme kompetente medarbeiderne og den samme fagkunnskapen som tidligere. Det nye navnet gir imidlertid tydeligere signal om hva vi jobber med og hva vi leverer, sier HR-sjef Knut Kjelsås.

- Assemblin skal være det ledende norske installasjons- og serviceselskapet. Med bransjens beste medarbeidere og markedets mest effektive løsninger skal vi være det naturlige førstevalget for kundene våre. Vi vet at vi har både mannskap og verktøy til å sikre denne markedsposisjonen. Nå har vi også et navn som representerer oss bedre, sier Skancke Hansen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår