Jakten på energi effektivisering

 
Jakten på energi effektiviseringDanfoss møter trenden og lanserer markedets mest effektive inverterstyrte bergvarmepumpe.
Hvor effektiv kan en bergvarmepumpe bli? Dette spørsmålet kjenner vi ikke svaret på, men med lanseringen av den nye bergvarmepumpe Thermia Diplomat Inverter har Danfoss flyttet grensen enda lenger.

Den nye bergvarmepumpe blir den mest effektive på markedet * og boligeierne vil få enda større besparelser enn tidligere. Thermia Diplomat Inverter har markedsledende årsvarmefaktor. Årsvarmefaktoren er det mål som beskriver hvor effektiv en varmepumpe fungerer i løpet av et helt år, med både varme og kalde perioder og varmtvannsproduksjon inkludert. Litt forenklet kan man si at Diplomat Inverter gir mer enn 5 kWh effekt tilbake for hver 1 kWh effekt som tilføres.

Årsaken til de gode resultatene er først og fremst den nyutviklede turtallsstyrte kompressoren og en helt ny styring. Dette, sammen med Thermias unike teknologiløsning som gir varmt vann på kjøpet i de perioder huset varmes opp, gjør Diplomat Inverter til den mest effektive varmepumpe som selskapet noen gang har utviklet.

”Det føles godt å lansere en varmepumpe som bryter ny mark. Vi er utrolig stolte av Thermia Diplomat Inverter, og overbevist om at den kommer til å bli en stor suksess - både for oss og for boligeierne”, sier salgsdirektør Frode Bergheim i Danfoss i en pressemelding til VVS aktuelt. * Med referanse til målinger utført ved Danfoss R&D Center Arvika 2015.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår