Jubilant inviterer til årskonferanse

 
Jubilant inviterer til årskonferanseBildet: Toril Hofshagen, direktør i Norsk Vann (Foto: Bjørn Laberg)
Frank Aarebrot er en av mange spennende foredragsholdere på Norsk Vanns Årskonferanse 2016, der også 30-årsjubileet til Norsk Vann skal markeres.

Den 6. og 7. september samles den norske vannbransjen i Trondheim, til Norsk Vanns Årskonferanse og årsmøte på Scandic Nidelven. Program kan lastes ned her.

Benytt anledningen til å treffe gode kollegaer, få oppdatering om siste nytt og bli med på å påvirke vannbransjens utvikling!

I fokus på Årskonferansen er:

Vann- og avløpstjenestenes betydning for samfunnsutviklingen
Vegen videre i klimaarbeidet
Med utdanning og forskning bygger vi vannbransjen
Bærekraftige «beste praksis» eksempler i vannbransjen
Behov for krafttak for HMS og arbeidsmiljø
Tekniske befaringer i regi av Trondheim kommune som vertskap

Som det fremgår av programmet, vil det være mange spennende foredrag og debatter disse to dagene. Eksempelvis skal professor Frank Aarebrot holde et guruforedrag om «Vannbransjens betydning for samfunnsutviklingen i Norge – på 60 minutter».

Påmeldingsfristen til Årskonferansen er 1. juli. Hvis du melder deg på før 1. juni, får du 500 kr i rabatt. Påmelding gjøres her.

Norsk Vann avholder sitt årsmøte 6. september kl. 17 i tilknytning til Årskonferansen. Det sendes ut egen invitasjon til årsmøtet til Norsk Vanns andelseiere.

Tilknyttede organisasjoner i Norsk Vann tilbys gratis stand i utstillingsområdet. Ta kontakt med Sissel Løvås-Hauge for å melde inn ønske om utstillingsplass.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår