Lanserer ny syrefast pumpe serie

 
Lanserer ny syrefast pumpe serie
E.M.S. Teknikk lanserer en serie syrefaste Normpumper CMS for krevende arbeidsoppgaver, en type pumper som vanligvis ikke forbindes med rask leveranse!  Pumpene som lagerføres i Tønsberg tilbyr ett temperaturområde på -10°C-+120°C, er konstruert i henhold til EN 733 standard og leveres i syrefast AISI 316. 

Kapasitet på 500-1500l/min
De syrefaste Normpumpen CMS har stort bruksområde innen havbruk, vannforsyning, industri, vanning, svømmebasseng, vaskehaller, varme/kjøling med mer. Pumpene som er valgt ut er versjoner med høy virkningsgrad og kapasitet på 500-1500l/min. Større og mindre versjoner samt støpejernversjoner kan leveres med kort leveringstid. CMS pumpene er en singel impeller sentrifugalpumpe konstruert for å flytte store mengder vann og aggressive væsker i anlegg der det kreves høy motstandsdyktighet mot kjemisk påvirkning.

Effektiv med lave driftskostnader
Pumpehuset og impellerens nye design, kombinert med miljøvennlige IE3 motorer sikrer lave driftskostnader, ønskes ytterligere reduksjon av driftsutgifter lagerfører vi et bredt utvalg frekvensstyringer for alle typer pumper. Frekvensstyringene kan redusere strømforbruket med
inntil 85%

Rett pris og rett tid
Pumpegrossisten E.M.S. Teknikk er etablert i Sverige, Norge og Finland. Firmaets største konkurransefordel ligger i rask leveringstid da man lagerfører alle sine produkter. Sortimentet består hovedsakelig av E.M.S. egne produkter som er utviklet og produsert etter E.M.S. spesifikasjoner og krav til holdbarhet og sikkerhet. I Norge er disse kravene høye og for at produkt skal bli godkjent for salg hos oss må den klare våre interne tester og oppfylle alle de normer og krav som kreves.
Alle produkter tilbys med 5-års garanti melder de i en pressemelding.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår