Lanserer Sirius Comfort

 
Lanserer Sirius ComfortBildet: Sirius Comfort fra Trox Auranor Norge AS
TROX Auranor Norge AS introduserer sitt nye kammer, Sirius Comfort, en tilluftsenhet med VAV-funksjon og integrert varmebatteri for vannbåren varme.

Sirius Comfort anvendes til romregulering i behovsstyrte ventilasjonssystemer.
Løsningen kan benyttes som stand-alone, med Belimo MP-Bus, Lon, eller Modbus for direkte bus-kommunikasjon mot SD-anlegg.

Sirus Comfort har en unik spjeldfunksjon med stort arbeidsområde. Denne komplette løsningen erstatter behovet for VAV-spjeld, lyddemper, plenumskammer og radiator.
- Sirius Comfort gir enklere logistikk i byggeprosessen, kortere montasjetid, systemløsning, fleksibilitet og plassutnyttelse, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Gjennom 40 år har TROX Auranor Norge AS drevet produktutvikling, produksjon og salg av luftfordelingsutstyr i Norge. Optimalt inneklima, enkel montasje, nøyaktig innregulering, effektiv produksjon og høy kompetanse har vært fokusområder i vår utvikling i alle år. Dette har gjort oss til en ledende produsent og leverandør av luftforedlingsutstyr i Norge. All produksjon skjer ved vår fabrikk på Brandbu, Hadeland, og vi har i dag 155 ansatte.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår