Leverer nøkkelferdig BIM-løsning i skyen

 
Leverer nøkkelferdig BIM-løsning i skyen
Graphisoft Norge, som leverer innovative, digitale verktøy og tjenester til byggebransjen, tilbyr i samarbeid med BITPRO Graphisoft BIMcloud inkl. serverløsning. Denne skytjenesten gir brukeren en nøkkelferdig BIM-løsning i skyen og gjør det mulig for hele prosjekteringsteamet å samarbeide i skyen via et innloggingspunkt.

- Samhandling er en forutsetning for at BIM fungerer og det er derfor viktig at ulike arbeidsdelingsfunksjoner gir tilgang til bygningsmodellen til samme tid. Når BIM-modellen er i nettskyen kan deltagerne i prosjekteringsgruppen jobbe samtidig i modellen uansett tid og sted. Med Graphisoft BIMcloud reduseres tidsbruken, noe som bidrar til at prosjektene ferdigstilles raskere samtidig som kvaliteten er høyere, sier daglig leder Halvor Sandbu i Graphisoft Norge.

- Vi lever av å levere gode løsninger på våre kunders premisser. Gjennom samarbeidet med Graphisoft Norge skaper vi merverdi for våre kunder. Sammenlignet med våre konkurrenter tilbyr vi høyere kvalitet til en fornuftig pris. Vi har fokus på å forstå kundens behov og være en pådriver for å realisere effektene og mulighetene som digitalisering gir. Vi har store forventninger til samarbeidet, og dette er for oss et viktig steg for å spisse satsningen mot en spennende kundegruppe, sier forretningsutvikler Trond Bjorvand i BITPRO.

BITPRO, som er spesialister på IT-drift, har en ServiceDesk som gir kundene et kontaktpunkt for all IT-support. Gjennom BITPROs MinSide får kundene full oversikt og kan effektivt utføre administrasjon av egen IT-plattform. De underliggende systemene gir oppdatert systemdokumentasjon til enhver tid.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle