Novium Eiendom valgte Flexit-løsninger

 
Novium Eiendom valgte Flexit-løsningerBildet: Jon Dehli, markedssjef Flexit AS (t.v.) og Karl-Fredrik Lagen-Larsen, daglig leder Novium Eiendom.
Novium Eiendom valgt å inkludere Flexits nye inneklimasentral, EcoNordic, i alle sine nye boligprosjekter.

Først ut er to prosjekter i Oslo; Et eneboligprosjekt på Kjelsås og seks rekkehus/tremannsboliger på Nordstrand.

- Vi mener at fremtidsrettede boliger med lavt energiforbruk medfører at våre boligkjøpere får en bolig som utvikler seg bedre i verdi. Det at Flexits inneklimasentral EcoNordic bidrar til å redusere energibehovet til oppvarming og varmtvann med hele 2/3, medfører både store økonomiske og ikke minst, miljømessige gevinster årlig. At boligene i tillegg kan leveres med vannbåren gulvvarme, en svært behagelig og verdsatt oppvarming, er et ytterlig pluss, sier daglig leder i Novium Eiendom, Karl-Fredrik Lagen-Larsen, i en pressemelding.  

- Vi i Flexit synes det er spennende at Novium har valgt inneklimasentralen EcoNordic i sine boligprosjekter, og som en del av samarbeidet vil disse kundene følges tett opp, sier Jon Dehli, markedssjef i Flexit.

Produktet har integrert varmtvannsbereder og sammen med varmpumpemodulen dekkes alt forbruk av varmt vann i boligen.

- Boligene er godt isolert og har dermed høy komfort, og den innebygde ventilasjonsmodulen sørger for at beboerne får et godt inneklima med rikelig tilførsel av ren, frisk og filtrert luft. Beboerne kan på en enkel måte styre og overvåke inneklimasentralen fra mobiltelefonen, sier Dehli.

- Inneklimasentralen er en stor nyhet på markedet og vi er spent på mottakelsen. Vi håper at boligkjøperne ser produktfordelene med et produkt som løser oppvarming, tappevann og inneklima på en svært energieffektiv og smart måte, sier Jon Dehli.

Om Novium Eiendom:
Novium Eiendom er en eiendomsutvikler i Oslo og Akershus med hovedfokus på utvikling av små og mellomstore boligprosjekter med god kvalitet. Sammen med sitt søsterselskap Novium Entreprenør, gjennomfører Novium Eiendom eiendomsprosjekter, fra utvikling og regulering, til nøkkelferdig overlevert til kunde.

Om Flexit AS:
Flexit er leverandør av løsninger for et bedre inneklima. Flexit er markedsleder innenfor boligventilasjon og sentralstøvsuger og har levert ren og frisk luft til boliger i Norge siden 1974. Flexit er et norskeid firma. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår