Ny ansatt i Unidrain

 
Ny ansatt i UnidrainKnut Gunnerud er ansatt som Kundeserviceansvarlig/ Customer operation manager i Unidrain AS. Gunnerud kommer fra stilling som kundeservice og innkjøp innen bransjen elektronikk med blant annet import av B&O produktsortiment.
Knut Gunnerud er ansatt som Kundeserviceansvarlig/ Customer operation manager i Unidrain AS

Gunnerud tiltrådte sin nye stilling 2. mai 2017.

- Vi er svært fornøyde med at Knut tiltrer stillingen som Kundeserviceansvarlig/ Customer operation manager. Han har bred erfaring innen kundeservice og innkjøp, med god forståelse for de utfordringene våre kunder ofte kommer ut for. Knut kommer til å bli godt likt blant våre dyktige rørlegger kunder. Vi er trygge på at Knut er rett person til å videreføre og videreutvikle den gode kundekontakten Unidrain AS er kjent for i Norge. Han vil betjene begge merkevarene unidrain® og JAFO, fastslår Markedssjef i Unidrain AS, Ståle Johannesen

- Jeg ser på produktene til Unidrain som innovative og designledende. Unidrain har produkter som vil passe godt inn i morgendagens bad og hjemme-spa. Videre ønsker jeg å bidra til å forankre Unidrain som et av de tunge merkevarene i det norske markedet. Dette gjennom å fokusere på løsninger som hjelper rørleggeren i det daglige arbeidet med våre produkter, sier Gunnerud.

JAFO er kjent for å ha produkter som til daglig kan være gode problemløsere i tillegg til å ha gode slukløsninger også.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle