Ny daglig leder for Energiverket Drammen

 
Ny daglig leder for Energiverket Drammen
Norges største aktør på varmepumper for vannbåren varme, Energiverket AS, har ansatt Kjetil Skogheim som ny daglig på avdelingen i Ilebergveien i Drammen.

- Varme og energibransjen er en utrolig spennende og ikke minst fremtidsrettet bransje, og i denne bransjen får jeg muligheten til å kombinere å jobbe med salg/mennesker og teknologi på en måte som jeg synes er svært spennende. Bransjen har et enormt vekstpotensial, og mulighetene til å være med å påvirke dette i årene fremover er noe jeg har veldig lyst til, sier Skogheim i en pressemelding.

- Det er ikke noe tvil om at Energiverket står godt rustet både for markedene selskapet for øyeblikket jobber i, og ikke minst hva fremtiden kommer til å by på. Posisjonen Energiverket har er unik, og jeg er veldig glad for å kunne være med å ta del i denne spennende reisen i årene fremover. Vi har en stor ordrereserve og jeg merker allerede at trykket fra kunder som skal bygge nytt og de som skal bytte ut oljefyr er meget stort, sier han.

- Vi girer nå opp og jeg har allerede startet prosessen med ansettelser av både flere rørleggere, montører og til salgsapparat. Dette er en fremtidsrettet bransje som gir både selgere og rørleggere spennende og meningsfylte utfordringer. Vi er stolte av å kunne bidra med flere arbeidsplasser innen klima og miljø i Drammensområdet og tror dette er noe rørleggerne vil jobbe med, understreker Skogheim.

Også administrerende direktør i Energiverket AS, Richard Granskogli, er strålende fornøyd med ansettelsen. – Kjetil har det som skal til for å heve avdelingen i Drammen – han har gjort et meget godt inntrykk på oss og har de kvalitetene og erfaringen vi er på jakt etter. Drammen og omegn er et viktig område for oss, og vi gleder oss til å følge med utviklingen til Kjetil og teamet fremover.

Skogheim er 41 år gammel, opprinnelig fra Hønefoss, men har bodd i Bærum siden 2012. På hjemmebane er han godt etablert med kone og tre små barn, hvor fritiden går med på å følge opp barna på aktiviteter samt svært interessert i fotball og sykling, golf og friluft.
Kjetil kommer nå fra en lederstilling i Birger N Haug i Asker.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår