Ny distriktsansvarlig på plass

 
Ny distriktsansvarlig på plassUponor har fått en ny erfaren fagmann med på laget. Jan-Olav Karlsen er på plass som ny distriktsansvarlig. Han dekker Oslo og omegn fra kontoret i Smeltedigelen i Kværnerbyen.
Uponor har fått en ny erfaren fagmann med på laget. Jan-Olav Karlsen har bakgrunn som rørlegger og er på plass som ny distriktsansvarlig med Oslo og omegn som område.

Karlsen har bransjeerfaring, er rørlegger og kan blant annet vise til solid erfaring fra Sandvika Rørleggerbedrift.

Kvalitet og bredde
Hos Uponor får Karlsen ansvar for å selge hele produktbredden som sanitær og gulvvarme, snøsmelt, kulverter og mye annet.
- De fleste Uponor-produktene har jeg jobbet med tidligere, forteller Karlsen - og med den erfaringen han har med disse er det ren glede å gå ut i markedet som ambassadør for Uponor.

Erfaring
- Uponors Quick and Easy gjør for eksempel hverdagen mye enklere for rørleggeren. Når man har skrudd en del selv er det lettere å hjelpe kunden. Man blir løsningsorientert og kan bidra både når det gjelder planlegging og prosjektering, forteller Karlsen, som også har bred erfaring med digitale verktøy.

Synlighet i markedet
Uponor jobber tett med grossistene for at kundene skal få den beste servicen og tilgangen til produkter. I Stor-Oslo har Uponor fornyet 29 utstillinger, og Uponor vil fortsette arbeidet i resten av landet utover våren og sommeren. Ansettelsen av Jan-Olav Karlsen er en del av denne satsningen.

Kontor i Kværnerbyen
Uponor og Oras Armatur deler lokaler og showroom i Smeltedigelen 1 i Kværnerbyen. Jan-Olav Karlsen har kontor i Oslo sammen med Lasse Andersen, og de vil jobbe tett med Frank Myhrer og Jeanette Andersen.
- Jeg ser frem til å møte mange flinke bransjefolk i tiden fremover, smiler Karlsen.

Teknisk støtte
Uponors Distriktsansvarlige er også et bindeledd som ved behov setter kunden i kontakt med teknisk avdeling. Uponor har en meget faglig sterk teknisk avdeling, under ledelse av Terje Andersen, som bidrar med tilbud, prosjektering og beregninger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle