Suksess for premieren av VA Tour Norge

 
Suksess for premieren av VA Tour NorgeBildet: Fra VA Tour sin stopp i Oslo nylig
Fire messer, totalt 700 besøkende, 19 fornøyde utstillere og mange interessante seminarer oppsummerer de to ukene i mars da Norges ledende VA-bedrift var på turné. VA Tour Norge posisjonerer seg dermed som Norges viktigste messe og møteplass innen nedgravd VA.

- Vi er veldig fornøyde med resultatet fra årets VA Tour, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP som er en av arrangørene av VA Tour Norge, i en pressemelding.

- Jeg hørte bare positive kommentarer på messegulvet, både fra utstillere og besøkende. Det her er et konsept å bygge videre på og det er begynnelsen på en lang reise, fortsetter Bjarne Haugland.

VA Tour Norge arrangeres 13. mars i Stavanger, 15. mars i Bergen, 20. mars i Oslo og 22. mars i Trondheim. 19 bedrifter deltok som utstillere. Temaet for seminarprogrammet var digitalisering og besto til stor del av case studies som for eksempel 3D-prosjektering, hvordan man får tilgang til VA-data på sin mobile enhet, feil som ble oppdaget ved nyanlegging og E39-prosjektet, et krevende motorveiprosjekt med stort miljøfokus. 

Fakta VA Tour Norge 2018:
• 4 steder
• 19 utstillere
• 700 besøkende
• 36 seminarer, 5 ulike bedrifter
• Planleggingen av neste VA Tour Norge er i gang

Hele programmet og alle presentasjoner ligger på www.vatour.no

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår