TECE på lag med The Hub

 
TECE på lag med The HubSelger Rikard Bråten viser fram sisternen som Tece AS har levert hele 210 av til Clarion Hotel The Hub i Oslo.
1. mars åpnet landets største hotell, The Hub, sine dører. En av mange leverandører til giganthotellet er Tece AS. Det tyskeide selskapet, som har sin norske base på Langhus, har levert sisterner, rør og gulvvarme til det spetakulære hotellet midt i hjertet av Oslo. - The Hub har blitt et svært betydelig prosjekt for oss, sier selger Rikard Bråten. Han forteller at de ansatte i Tece AS naturlig nok er stolte av å være på lag med det som er landets største hotell.

ANNONSE

Svært fleksible
Vi ble valgt på grunn av våre fleksible løsninger og kvaliteten på våre produkter. Vi har dessuten satset hardt på service og leveringstider. Her har vi måtte levere på klokkeslett, dette er blitt en del av den nye hverdagen. Vi gjør alt vi kan for å være rørleggerens beste venn, sier Bråten. På The Hub med sine 810 hotellrom og andre fasiliteter har Tece AS hatt sin kanskje aller største enkeltordre noensinne.

Strenge krav
- Vi har blant annet levert 210 sisterner til toalettene. Dessuten har vi levert store mengder med alupexrør og gulvvarmerør hovedsakelig til trenings- og spa-avdelingen. Når det gjelder monteringen så samarbeider vi med solide selskaper som Bravida og Oras. Ved Clarion Hotel The Hub, som er hotellets fulle navn, har det under byggeperioden blitt stilt svært strenge krav til bærekraft og valg av løsninger og materialer. Strenge krav, som også leverandørene har måttet oppfylle. Tece AS har derfor all grunn til å være stolte over å ha fått være med på laget, sier Bråten.

30 år i Norge
Tece AS har en drøyt 30 år lang historie i Norge, men fram til tyske Tece overtok eierskapet i 2010 så het selskapet Probata. I Norge er det nå 30 ansatte, og er med det Teces største marked utenom Tyskland. På verdensbasis er konsernet inne i 26 land. Tece AS i Norge har ikke mindre enn 4000 forskjellige varelinjer med stort og smått. Alt er innom det store og moderne lageret på Regnbuen i Ski kommune før det går ut til kunder over hele Norge.

Flere signalbygg
Den største delen av vår omsettning er tappevannsystemer og sisterner. Men, gulvvarme er den delen som har økt mest de siste årene. Vi leverer til flere typer prosjekter, både store og små. Hovetyngden av leveransene går til større leilighetskomlekser, men også til store kommersielle prosjekter som for eksempel Munchmuseet i Oslo. Selger Rikard Bråten kan fortelle at de er inne i flere signalbygg og prestisjeprosjekter.

Verdens høyeste trehus
- Vi leverte blant annet til det store sykehuset som LHL har bygget på Jessheim. Et annet stort prosjekt var det gigantiske spa- og velværesenteret som ligger utenfor Kolbotn. Vi er også stolte av å være inne i verdens høyeste trehus, Mjøstårnet, som Arthur Burchardt bygger i Brumunddal, sier han.

Om TECE
Tece AS samarbeider med alle de store kjedene i Norge, som VVS Norge, VVS Norden og Varme & Bad. Comfort kåret tidligere i år Tece AS til «Årets tekniske leverandør» for tredje året på rad. Fordelaktige priser, produkter med premium kvalitet, støtteapparat i avdelingene og jobben som gjøres ute i felten ble lagt til grunn for pristildelingen. I tillegg til Langhus har Tece AS en liten proshop i Oslo samt salgskontorer i Bergen og Trondheim.


Mer informasjon finner du på www.tece.no
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår