Thomas Grønvold blir Kvalitet og HMS leder I Voler Gruppen

 
Thomas Grønvold blir Kvalitet og HMS leder I Voler GruppenBildet: Thomas Grønvold
Voler Gruppen setter ytterliggere fokus på Kvalitets og HMS-arbeidet med å forsterke organisasjonen med en nyopprettet stilling som Kvalitet og HMS leder.

Thomas Grønvold (48) startet 10. mai som Kvalitet og HMS leder for Voler Gruppen. Thomas kommer fra Aase Prosjekt hvor han har vært prosjektleder, ansvarlig for kontrahering, SHA-KU rolle og HMS/KS SHA-KU.

Selskapene i Voler Gruppen setter Helse, Miljø, Sikkerhet og Kvalitet som vår viktigste prioritet. Vårt viktigste hovedfokus er at alle involverte i våre prosjekter skal komme trygt hjem fra jobben hver eneste dag. Thomas vil ha et operativt ansvar med å lede, samt utvikle, dette arbeidet.

– Thomas skal lede arbeidet med å styrke Voler Gruppens arbeid innen disse viktige områdene, slik at vi blir en enda bedre aktør ovenfor markedet, sier Eirik Løkke, Oppdragsleder i Voler AS, i en pressemelding.

Voler Gruppen består i dag av selskapene Voler AS, Voler Inneklima AS, El Metier AS, Kvale & Selmer AS og Voler Drift og Eiendom AS, Voler Gruppen utfører prosjektering og utførelse med egne ansatte. Grupperingen har i dag en bemanning på ca. 50 medarbeidere.

Voler Gruppen bygger på et fundament av det vi mener er blant landets dyktigste prosjektledere, oppdragsledere, rørleggere, elektrikere, automasjonsingeniører, ventilasjonsmontører, serviceteknikere og håndverkere øvrig i felles gruppering, som også er samlokalisert under samme tak ved Ryensvingen 15 i Oslo.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår