Vertikal eleganse

 
Vertikal eleganse
For å svare på det voksende behovet av designradiatorer, lanserer Purmo to nye vertikale varmeløsninger: Tinos og Paros. Denne økningen av sortimentet går hånd i hånd med Purmos strategi å kombinere funksjonalitet med design.

Med sine myke, avrundede kanter utstråler Paros en raffinert eleganse som subtilt forsterker innredningens stil og komfort. Tinos med sine rette linjer skaper på sin side en påtagelig aura av estetisk forlokkelse. Begge disse designede radiatorene skaper ett sterkt visuelt inntrykk i alle miljøer.

- Tinos og Paros fås med enten enkelt panel (type 11) eller dobbelt panel (type 21). Type 11 er bara 73 mm dyp, så avstanden fra veggen til radiatorens forside er bare 83 mm. Minimalt dybde med maksimal komfort! Akkurat som Tinos gir Paros en elegant merverdi til alle interiør, klassiske eller moderne. Den minimalistiske designen hos både Tinos og Paros gjør seg utmerket i alle rom, både stuer, soverom, kjøkken og baderom.

- Det er bare å nyte den unike designen og den behagelige varmen fra disse vakre radiatorene overalt i hjemmet, skriver Purmo i en pressemelding.

Du kan velge melom over 200 farger i Tinos eller Paros balanserte design. Men jo flere alternativ det finnes, desto vanskeligere er det naturligvis å velge. Derfor har Purmo tatt frem en ny fargeskala med 12 nyanser i metall- og strukturfarge. Alle Purmos radiatorer oppfyller Tinos og Paros strengeste normer og standarder. De gir deg ikke bara behagelig strålevarme, de har også ti års garanti som gir deg all den trygghet og komfort du kan ønske deg.

Gjennom å introdusere Tinos og Paros på det norske markedet, setter Purmo en ny standard innen radiatordesign. Ett logisk steg i utviklingen når man betrakter Purmos målsetting å forsyne det europeiske markedet med smarte varmeløsninger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår