Airthings utvider View-serien

 
Airthings utvider View-serienBildet: Alle enhetene i View-serien har innebygd Hub-funksjonalitet, som gjør at alle smartenhetene fra Airthings kan kobles til nettet og gi tilgang til data 24/7.
Norske Airthings avduker i dag to nye produkter i den populære View-serien på CES 2022 i Las Vegas, verdens største teknologimesse.

Det betyr at View-serien nå består av tre produkter med skjerm og wifi som enkelt kan kobles sammen med andre Airthings-produkter. I tillegg til Airthings View Plus, som etter lanseringen i mars 2021 er blitt den mest populære og avanserte luftkvalitetsmåleren i sitt slag på markedet, kommer nå nye Airthings View Pollution og Airthings View Radon.

- Hvis du vet hva som er i luften du puster inn, kan små endringer gjøre store forskjeller. De nye produktene er tilgjengelige verden over fra tidlig i år, sier Øyvind Birkenes, administrerende direktør i Airthings, i en pressemelding.

– Vi er glade for å kunne starte CES 2022 med å introdusere flere nye produkter til View-serien, i tillegg til allerede populære View Plus. View-serien gir den mest nøyaktige overvåkningen av inneklimaet, samtidig som produktene er smarte, enkle og intuitive i bruk. Ved hjelp av avanserte analyser og smarte varsler kan alle nå få tilgang til den viktigste informasjonen om luftkvaliteten hjemme, på arbeidsplassen eller et hvilket som helst annet innemiljø, sier Øyvind Birkenes.

Hva er nytt?

- Produktene i View-serien tar for seg faktorer som fører til helseskader. Det inkluderer forurensning, radon og luftkvalitet innendørs. Produktene gir økt trygghet, avhengig av hvor du befinner deg og hvilke faktorer tilknyttet luftkvaliteten som betyr mest for deg, noe stadig flere blir oppmerksom på, uavhengig av egen helsetilstand, sier Birknes videre.

●  View Pollution er Airthings sitt første produkt som primært måler svevestøv (PM). Ved å måle både PM 1.0 og PM 2.5 – partikkelstørrelsene som utgjør den største direkte helsefaren – sammen med temperatur og luftfuktighet, er View Pollution ideell for personer som bor i byer eller som ofte utsettes for forurensning forårsaket av byggeaktivitet, eksos, svevestøv og ulike luftbårne kjemikalier. Det er også en god løsning for personer med peis eller som bor i områder som er utsatte for skogbrann med økt fare for å puste inn røyk, noe som kan være svært skadelig dersom du har luftveisplager som allergier og astma.

●  View Radon er den mest avanserte radonmåleren på markedet. Airthings er blitt kjent som den mest pålitelige og ledende produsenten av smarte radonmålere i løpet av det siste tiåret og selskapet utvikler den patenterte radonsensorteknologien kontinuerlig for å sikre at Airthings er mest nøyaktig, robust og bærekraftig på markedet.

●  Sist, men ikke minst, View Plus, den ultimate alt-i-ett-enheten, for overvåking av alle farene som finnes i luften; radon, karbondioksid, forurensning, røyk fra skogbrann, virus, allergener (Airthings for Business-produkt) og mange flere, noe som gjør det til den beste løsningen for de som ønsker alt av informasjon om luftkvaliteten der de befinner seg.

Alle enhetene i View-serien har calm-tech-skjerm, er trådløse og WiFi-drevne og gir tilgang til dataene dine når som helst – fra hvor som helst – gjennom Airthings-appen og dashboardet online. View Plus og View Pollution har en batterilevetid på opptil to år og View Radon har en batterilevetid på opp til tre år.

- Med en bedriftsversjon av View Plus, som er spesielt utviklet for skoler, kontorer, restauranter, hoteller og andre næringsbygg, er det ingen grenser for hvor View-serien kan ha en positiv innvirkning på folks helse. Alle enhetene i View-serien har innebygd Hub-funksjonalitet, som gjør at alle smartenhetene fra Airthings kan kobles til nettet og gi tilgang til data 24/7. Det betyr at produktene i View-serien er et perfekt utgangspunkt for å lage et smart økosystem for luftkvaliteten hjemme. Samtidig er det nå enkelt å omdanne innendørs luftkvalitet fra å være en usynlig trussel til å bli en synlig, forståelig og kontrollerbar del av hverdagen og livet, mener Birknes.

- Godt tidspunkt

- Airthings View-serien kommer på et godt tidspunkt for mange både i Norge, Norden og verden. I følge Verdens helseorganisasjon puster 9 av 10 personer inn usunn luft regelmessig. Radon er fortsatt en betydelig helsetrussel. Bare i Norge anslås det årlig å være 300 lungekreftdødsfall relatert til radon. Hjemmekontor og hjemmeundervisning er blitt stadig vanligere på grunn av koronapandemien og folk tilbringer nå i gjennomsnitt over 90 prosent av tiden sin innendørs. Pandemien kan stor betydning, men det har også spredningen av skogbranner på vestkysten av USA, samt den omfattende økningen av luftforurensning i urbane omgivelser, noe som betyr at det fortsetter å dukke opp nye helse- og miljøbekymringer tilknyttet luften vi puster inn. Disse usynlige, luftbårne fiendene herjer ofte fritt i våre daglige omgivelser uten at vi oppdager dem.

- Med View Plus, View Pollution og View Radon vil Airthings endre på dette ved å gi familier og boligeiere en ny type trygghet og bedre innsikt. Produktene i Airthings View-serien overvåker nemlig PM, radon, CO2, luftfuktighet, luftbårne kjemikalier (VOC), temperatur, lufttrykk og pollennivåer og har alle en 2,9 tommer ePaper-skjerm som gir brukerne tilpasset informasjon med full kontroll over hvilke luftkvalitetsdata de ønsker å prioritere, sier Birknes avslutningsvis.
 

Om Airthings:

Airthings ble grunnlagt i 2008, og er et globalt teknologiselskap og produsent av prisbelønte radon- og innendørs luftkvalitetsmålere for boligeiere, bedrifter og profesjonelle. Airthings sine produkter har gjort radonmåling og overvåking av innendørs luftkvalitet nøyaktig, brukervennlig og enkelt å implementere, og de har mottatt flere utmerkelser, inkludert prisen for TIME's Best Inventions of 2019 og CES Innovation Award Honours i 2019 og 2021. Hovedkontoret ligger i hjertet av Oslo, og med kontorer i USA og Sverige har selskapet til sammen over 140 ansatte fra mer enn 30 nasjonaliteter.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår