Ansatt hos SGP Armatec

 
Ansatt hos SGP Armatec
Barbro Sæten har vært ansatt som vikar i stillingen som salgsingeniør i forbindelse med at en av SGP sine ansatte har vært ute i barselpermisjon.

Torsdag 1. august 2019 startet Barbro Sæten hos SGP Armatec på Asker-kontoret, og har siden den tid vist et stort engasjement i jobben hun gjør og ovenfor SGP sine kunder, skriver selskapet i en pressemelding. Barbro har en bachelor innenfor energiproduksjon, distribusjon og bruk, og en mastergrad innenfor Entreprenørskap og innovasjon. I tillegg har hun i sin utdannelse vunnet flere priser, bl.a. Mentorprisen for beste forretningscase i 2018 og innovasjonscase for Storebrand i 2017.

I utgangspunktet hadde hun et engasjement til 27. mars 2020, men hun har nå takket ja til en fast stilling hos SGP Armatec, og det er vi veldig glade for.

- Barbro er sprudlende og engasjert, hun har god kundekontakt og vi er glad for å ha henne på teamet, forteller Teknisk sjef og avdelingsleder fjernvarme, Christian Brennum i meldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår