Ansatt hos SGP Armatec

 
Ansatt hos SGP Armatec
Barbro Sæten har vært ansatt som vikar i stillingen som salgsingeniør i forbindelse med at en av SGP sine ansatte har vært ute i barselpermisjon.

Torsdag 1. august 2019 startet Barbro Sæten hos SGP Armatec på Asker-kontoret, og har siden den tid vist et stort engasjement i jobben hun gjør og ovenfor SGP sine kunder, skriver selskapet i en pressemelding. Barbro har en bachelor innenfor energiproduksjon, distribusjon og bruk, og en mastergrad innenfor Entreprenørskap og innovasjon. I tillegg har hun i sin utdannelse vunnet flere priser, bl.a. Mentorprisen for beste forretningscase i 2018 og innovasjonscase for Storebrand i 2017.

I utgangspunktet hadde hun et engasjement til 27. mars 2020, men hun har nå takket ja til en fast stilling hos SGP Armatec, og det er vi veldig glade for.

- Barbro er sprudlende og engasjert, hun har god kundekontakt og vi er glad for å ha henne på teamet, forteller Teknisk sjef og avdelingsleder fjernvarme, Christian Brennum i meldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår