Assemblin har signert kontrakt for nytt hotell

 
Assemblin har signert kontrakt for nytt hotellLakkegata 3 bygges om fra kontorbygg til leilighetshotell. (Foto: Skanska)
Assemblin har signert kontrakt med Skanska Eiendomsutvikling om rørarbeidene i det nye leilighetshotellet i Lakkegata 3 i Oslo. Kontrakten har en verdi på ca. 12 millioner kroner.

- Kontrakten er en totalentreprise på rørarbeidene og omfatter montering av 135 prefabrikkerte bad, 15 plassbygde bad og alt av sprinkler og kjøling i byggets syv etasjer. Rivearbeidene er ferdige, og vi starter montering i midten av august. Hotellet skal etter planen stå ferdig sommeren 2018, sier prosjektleder Vidar Krogstad i Assemblin Rør Prosjekt Oslo.

Skanska Eiendomsutvikling kjøpte eiendommen i Lakkegata i fjor høst og inngikk samtidig en 13 års leieavtale med den finske leilighetshotell-aktøren Forenom. Fram til i dag har eiendommen vært et rent kontorbygg for blant annet Norges ingeniør- og teknologiorganisasjon (NITO). Skanska så imidlertid potensial til å utvikle ny virksomhet i bygget.

– Lakkegata 3 ligger i et område i utvikling, med flere aktører som ser verdien av å være her. Beliggenheten er sentral, og vi tror at en utvikling av denne eiendommen vil være positivt for området rundt, sier Vidar Stokkeland, direktør for næringsutvikling i Skanska Eiendomsutvikling.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår