Assemblin kjøper Nor-Klima T. Svendsen AS

 
Assemblin kjøper Nor-Klima T. Svendsen ASBildet: - Jeg er overbevist om at Nor-Klima vil ta med seg en god kultur til oss. Målet er at vi sammen skal gi Assemblin ytterligere fremgang i ventilasjonsmarkedet, sier Assemblins ventilasjonssjef, Stein Arne Sværen
Gjennom kjøp av alle aksjene i ventilasjonsselskapet Nor-Klima T. Svendsen AS, styrker Assemblin sin posisjon lokalt i drammensmarkedet. Nor-Klima T. Svendsen AS vil skifte navn til Assemblin ventilasjon AS.

Overtakelsen er et ledd i å styrke organisasjonen med erfaring, kompetanse og markedsrelasjoner.

- Vi har gjennom to år fått god erfaring som ventilasjonsentreprenør. Fra å starte uten et eneste prosjekt i ordreboka, har vi levert et titalls prosjekter med høy kundetilfredshet og gode resultater. Det er nå på tide å ta nye steg i vår utvikling innenfor ventilasjon, sier administrerende direktør i Assemblin, Torkil Skancke Hansen, i en pressemelding.

- Hvorfor et lite selskap?

- Nor-Klima er et selskap som har drevet godt og levert gode resultater i mange år, sier Stein Arne Sværen, ventilasjonssjef i Assemblin. - De kjenner entreprenørbransjen og leverer godt på kundetilfredshet. Kvalitet er viktigere enn kvantitet, og jeg er overbevist om at de vil ta med seg en god kultur til oss. Målet er at vi sammen skal gi Assemblin ytterligere fremgang i ventilasjonsmarkedet, sier Sværen.

Carl Morten Svendsen, daglig leder i Nor-Klima T. Svendsen, forteller at de gjennom oppkjøpet så en mulighet til å styrke selskapet med kompetanse, kapasitet og økonomiske muskler til å kunne gjennomføre større prosjekter, som dagens kunder etterspør.
- Våre kunder øker sine porteføljer, og oppkjøpet vil gi oss muskler og mulighet til fortsatt å være deres viktigste leverandør.

Med den nye tilveksten vil Assemblin ventilasjon AS være en betydelig lokal ventilasjonsentreprenør, og vil også fortsette å betjene markedet i Viken, Vestfold og Telemark.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår