Batteridrevne 1’’ muttertrekker skal gjøre susen

 
Batteridrevne 1’’ muttertrekker skal gjøre susen
Milwaukee introduserer den første batteridrevne 1" muttertrekkeren med høyt dreiemoment.

Med introduksjonen av den første batteridrevne 1" muttertrekkeren med høyt dreiemoment øker Milwaukee® produktiviteten for brukere som arbeider med bolter på opptil M42, hevder de i en pressemelding.

M18 FUEL™ 1" muttertrekker med høyt dreiemoment og ONE-KEY™ skal gi en kraftig batteridrevent dreiemoment. Med avansert M18 FUEL™-teknologi leverer den opptil 2400 nm løsrivningsmoment samtidig som den er 3,2 kg lettere enn dagens ledende elektriske verktøy.

- M18 FUEL™ 1" muttertrekker med høyt dreiemoment er selve innbegrepet av hva M18 FUEL™ batteridrevet teknologi er i stand til å levere. Verktøyet er ikke bare er det første av sitt slag, det har også verdens kraftigste batteridrevne dreiemoment, sier selskapet videre i pressemeldingen.

- Denne enorme kraften bryter ned mange barrierer på arbeidsplassen og i butikken. Brukeren vil ikke lenger ha behov for kompressorer og generatorer, og de sparer tid og penger på å slippe vedlikehold av dem. De vil bli langt mindre slitne, ettersom dette verktøyet er lettere enn verktøy de tidligere har brukt på denne typen oppgaver. Og de vil kunne utføre arbeidet uten å være avhengig av ledninger og slanger. Det har aldri eksistert en slik batteridrevet muttertrekker før», sier Henrik Nielsen, Trade Product Manager for Milwaukee i meldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår